‘evet için  Kuran’a el bastırdılar’

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
AKP’nin kendi anayasasına “evet” dedirtmek uğruna şantaj ve tehdit dahil her türlü yola başvurduğunu belirten CHP Çorum İl Başkanı Tufan Köse, AKP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan tarafından Çorum Devlet Hastanesi’nde çalışan şirket elemanlarına referandumda “evet” oyu vereceklerine ilişkin Kuran’a el bastıktan sonra 75 TL’lik yardım çeki dağıtıldığını belirtti.

CHP Çorum İl Başkanlığı tarafından Gazi Caddesi üzerinde oluşturulan “hayır” standının açılışında konuşan CHP İl Başkanı Tufan Köse, AKP tarafından hazırlanan anayasa değişikliği paketini “AKP’nin kendisini kurtarma yasası” olarak nitelendirdi. AKP’nin “evet” oyu uğruna insanların yoksulluğunu ve dini duygularını sömürdüğünü ifade eden Köse, AKP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sami Ceylan tarafından Çorum Devlet Hastanesi’nde çalışan şirket elemanlarına referandumda “evet” oyu vereceklerine dair Kuran’a el bastıktan sonra 75 TL’lik yardım çeki dağıtıldığını belirtti. AKP’nin ramazan çadırlarında bile “evet” propagandası yaptığına dikkat çeken Köse, “Ramazan çadırında iftar açan insan sayısının fazlalığı Çorum’da fakirliğin fukaralığın açık bir kanıtı değil mi” diye sordu.

?EVET?İÇİN? KURAN?A?EL BASTIRDILAR? - İlk Kurşun Gazetesi

Yüzlerine tükürmeye bile tenezzül etmem be.

AKP’nin kendisini kurtarma yasası elbette nasıl bunu göremıyorlar şaşıyorum...Hile , hurda , rüşvet , hersey AKP de mevcut

bunu hep yapıyorlar ki :)

Geri