‘Recep Bey’in morali bozuk’

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

‘Recep Bey’in morali bozuk’

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Başbakan’ın ‘manşetle gelen manşetle gider’ sözlerini şöyle değerlendirdi: CHP’ye ilgi güzel. Recep Bey’in moralinin bozuk olması da bu ilgiden...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelik “Manşetle gelen, manşetle gider” sözleri için, “Manşetle gelmedik ki manşetle gidelim. İlgi güzel, partiye ilgi güzel. Recep Bey’in moralinin bozuk olması da bu ilgi yüzünden” dedi.
Show TV’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Manşetle gelen, manşetle gider” sözlerinin anımsatılması üzerine şunları kaydetti:

‘Oyla geleceğiz’
“Manşetle gelmedik ki, manşetle gidelim. Halkın oyuyla geleceğiz, halkın oyuyla gideceğiz. Onlar halkı aldattılar. Biz halkı aldatmayacağız. İlgi güzel, partiye ilgi güzel. Recep Bey’in moralinin bozuk olması da bu ilgi yüzünden.”
Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kendisine yönelik görüşlerinin anımsatılması üzerine ise, “Kendisine yakışan açıklamayı yaptı. Adı gibi bir devlet adamı. Önyargıları olmaksızın başarılar diledi. Kendisine şükranlarımı sunuyorum“ dedi.

Üyelik tartışması
Bu arada CHP kurultayı sonrasında oluşan yeni yönetime tepki gösteren bazı eski MYK üyeleri, Parti Meclisi’ne (PM) seçilen Prof. Dr. Süheyl Batum, Prof. Dr. Sencer Ayata, Nihat Matkap ve Enver Aysever’in üyelik prosedürlerinin MYK’da tamamlanmadığını öne sürdü.
Eski CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Değer ise, “Biz MYK’da kurultay öncesindeki ani gelişmeler olabilir düşüncesiyle üyelik yazımı konusunda Genel Sekreter Önder Sav’a yetki vermiş, bu kararı oybirliğiyle almıştık” diye konuştu.
Eski Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil de, “MYK karar defterinin kaybolması gibi bir durum yok. CHP’nin her türlü belgesi yerli yerindedir” diye konuştu.

?Recep Bey?in morali bozuk? - Milliyet.com.tr

basbakanin etekleri tutustu... aynen bir cocuk gibi zorda kaldirdimi saldirmaya basladi.... buda onun bittiginin gostergesidir... zaten bir koalisyon hukumeti olsa bile tayyip bitmistir... yuce divanda vatana ihanetten yargilanirken gorusuruz syn basbakan :=)

Eh bize de artık
Geçmiş olsun Recep Bey demek düşüyor

dediğin gibi bu koltuklarda kimse baki değil

valla bence başbakanın bunları düşünecek zamanının bile olduğunu sanmıyorum.birgün ispanyada bir gün brezilyada birgün suriyede bir gün vs vs etrafında işadamı ordularıyla iş kovalıyor sanki mahalle mahalle geziyor.bunları düşünecek zamanının bile olduğunu sanmıyorum

basbakanin etekleri tutustu... aynen bir cocuk gibi zorda kaldirdimi saldirmaya basladi.... buda onun bittiginin gostergesidir... zaten bir koalisyon hukumeti olsa bile tayyip bitmistir... yuce divanda vatana ihanetten yargilanirken gorusuruz syn basbakan :=)

sana katılmamak elde değil o günler yakın başbakanım diye dili bir metre olanlarıda görecez

şahsen o gün kurultayı izlerken konuşmasından bişey anlamadım anladıgım tek şey recep bey demesiydi recep bey demesinden sonra ise chplilerin çılgınca onu alkışlamasıydı...recep bey demekle ilke sorunları çözülcek mi onu da zaman göstercek tabi...

eee ankara ve istanbulda birinci parti chp olmuş
hayırlısı sayın başbakan

yav şu yukardakilere bak aç tavuk misali kendilerini darı ambarında görüyorlar..
akp seçimi kesin muhakkak kaybedecek mişte
muhalefet koalisyon hükümeti kuracakmışta
olacakmışta bu olacakmış mış miş muş ......

yav müneccimmisiniz saçmalamayın 3 5 aynı zihniyet in lafıyla
bu işler yürümez daha öncede gördük sizin gibileri 7 yıldır hep kazanacağız diye yırtınıyorsunuz
siz muhalefete mahkumsunuz zihniyetiniz değişmedende tek başına iktidar olamazsınız ( darbeler hariç)

halkın oyuyla gelip halkın oyuyla gideceklermiş
daha referandum için halka gidemiyorsunuz
bide burda halkçıyız halk bizi seçecek diyorsunuz...

unutmayın muhalif zihniyetliler uzaktan "TENEKE nin sesi hoş gelir bu yazdıklarınız halka boş gelir....

yav şu yukardakilere bak aç tavuk misali kendilerini darı ambarında görüyorlar..
akp seçimi kesin muhakkak kaybedecek mişte
muhalefet koalisyon hükümeti kuracakmışta
olacakmışta bu olacakmış mış miş muş ......

yav müneccimmisiniz saçmalamayın 3 5 aynı zihniyet in lafıyla
bu işler yürümez daha öncede gördük sizin gibileri 7 yıldır hep kazanacağız diye yırtınıyorsunuz
siz muhalefete mahkumsunuz zihniyetiniz değişmedende tek başına iktidar olamazsınız ( darbeler hariç)

halkın oyuyla gelip halkın oyuyla gideceklermiş
daha referandum için halka gidemiyorsunuz
bide burda halkçıyız halk bizi seçecek diyorsunuz...

unutmayın muhalif zihniyetliler uzaktan "TENEKE nin sesi hoş gelir bu yazdıklarınız halka boş gelir....

Doğru iktidar olamamıştır chp neden 7 yıldır recep başa geliyor bak akp demiyorum recep.!!

Boş arsalarda 36 daire görünürse tavuk kümeslerinde 150 kişiye oy pusulası çıkarsa yakılmış oy pusulaları çıkarsa gayet normaldir çok fazla zorlama kendini ateş düştüğü yeri yakar korku sarınca açık aramayın önce aynaya bakın bu söylediklerim rte koşulsuz savunanlar için

Yakında sizide korkuluklarla sarar recep bey sayın Erdoğancılar..

Bu ülke zor durumda kalınca hep bir KEMAL çıkıyor ortaya !

Doğru iktidar olamamıştır chp neden 7 yıldır recep başa geliyor bak akp demiyorum recep.!!

Boş arsalarda 36 daire görünürse tavuk kümeslerinde 150 kişiye oy pusulası çıkarsa yakılmış oy pusulaları çıkarsa gayet normaldir çok fazla zorlama kendini ateş düştüğü yeri yakar korku sarınca açık aramayın önce aynaya bakın bu söylediklerim rte koşulsuz savunanlar için

ben nerdeyim sen nerde

zaten sen ve senin gibi muhalif zihniyetlilerdende anca böyle yorumlar beklenir

korler sagırlar birbirini agırlar.sizinkide o hesap.kemal bey bos konusuo gazeteler onu poh pohluyo.yoq %40 alck yoq bilmm ne.siz onlara inanıonus.iktirdar olcak koalisyon olcak fln filan.bole uzayıp gidio ama içi bos ne zmn anlıcanıs baqalım.

siz böle dedikçe abd de inadına türkiye diyo =)

siz gibi hiçbişeyden haberi olmayan milletimiz olduğundan amerika bizi hep oltada balık gözü ile baktı.

avatarında türk bayrağı yerine amerikan bayrağı olsa daha ii olacak gibi. :thumbdown:

bu politikayla daha çok morali bozulur recep beyin

Geri