“Nerenize girdi o minare”

icemen

New member
Reaction score
0
nerenize-girdi-o-minare.jpg

Katıldığı Teke tek'e programına reyting rekorları kırdıran Cübbeli Ahmet Hoca'dan referandumla minare yasağı getiren İsviçre'ye de tepki geldi.
İsviçre’nin minare için gerçekleştirdiği referandumu eleştiren Cübbeli Ahmet Hoca, yapılan referandumla gereksiz masrafa girildiğini 4 minare için bu masrafın israf olduğunu söyledi. Cübbeli Hoca İsviçrelilere sert tepki göstererek “salak adamlar” ve “ nerene girdi o minare” sözleri ile cemaati güldürdü.
“Onu da ok gibi yapmış çıkma üstüne alttan yürüyorsun nerene batacak” diyen Cübbeli Hoca, Mehdi geldiğinde Avrupa'nın tümünün zaten minarelerle donatılacağını ifade etti.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• nerenize-girdi-o-minare.jpg
    nerenize-girdi-o-minare.jpg
    7.4 KB · Görüntüleme: 28,800
hehe, bu adam her zaman sasrtmayı ve güldürmeyi beceriyor.
ne kadar da dogru demiş : "mehdi geldiginde her yer zaten minare olacak" :D

:) gercekten tepkisi güzel, ilk basta cok önyargiliydim ama bi baktim Cübbeli ahmet hoca bizden biri cikti :)

Ağzına sağlık hocam =)

çook yaşa hocam.Sesini çıkaramayan siyasilerimizin sesi oldunuz adeta!!

Bence bazı saçma fikirLeri var ama tv'de onu izLemekten büyük keyif duyuyorm,konuşma tarzını Cem YıLmaz'a acaip derecede benzetiyorum.. =)

minareyi yasaklamak birinin biyerine diye ifade kullanmakta güneha bence

Bence alatım biçimi yanlış kimse kusura bakmasın.Din konuları ciddi şeylerdir ama cübbelide ne gezeer teke tek'i izliyorum youtubede de aynen izliyorum fıkra masal anlatır gibi söylüyor.Kimseye bela okumayın diyor kendi okuyor hadis yalanlıyor sonra çıkıp evet var diyor hesap çıkmaz diyor sonra kendisi hesap yapıyor kafasına göre yorumluyor.
Hz.Mehdi minare dikecek derken sanki tek tek eliyle zorla dikecek gibi anlatıyor halbuki oradaki insanlar istediği için ibadete ihtiyaç duymaları ve islam'ın yaygınlaşması nedeniyle.
Romayı feth eder diyor ama yıkarak değil muahbbetle fikriyle.Hangi peygamber yada elçi bir yere zarar vermiş yada birşeye zorlamış.
Tamam kısmen biliyor bişiler ama fıkra tarzında masalsı uslubu var.
Sakın özenti edinmeyin...Tavsiyemdir....

Geri