ArkadaşLar
Torrent Oyun istekLerinizi bu başLık aLtından yapabiLirsiniz.
eLimizden geLdiği kadar yardımcı oLacağız.
İstek dışı mesajLar siLinecektir.
İsteklerinize cevap veren arkadaşlarımıza, Lütfen Teşekkür Ediniz.
ArkadaşLar
Torrent Oyun istekLerinizi bu başLık aLtından yapabiLirsiniz.
eLimizden geLdiği kadar yardımcı oLacağız.
İstek dışı mesajLar siLinecektir.
İsteklerinize cevap veren arkadaşlarımıza, Lütfen Teşekkür Ediniz.
God Of War: Collection (ps3 için)
Red Alert 3 (pc için)
Diablo Expansion (pc için)
Bulabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler...
slm ROGUE WARRİOR torrent bulabilirmisin hızlısından teşekkürler...
CaLL Of Duty 2 TorrentBekliyorum Şimdiden Tsk
Sniper Ghost Warrior SKIDROW +Update Serisi-Full[TOR]sniper ghost warrior pc için bula bilmemiz mümkünmüdür ?
Football Manager 2012 Tek link varsa iyi olur
Football Manager 2012 Tek link varsa iyi olur
http://www.hhportal.com/hackhell-oyun-torrent-ozel-bolum/763051-football-manager-2012-skidrow-tor.html#post5415086
Need for Speed Shift 2 ile Need for Speed Undercover tek link verebilirmisiniz
slm yeni çıkan BATMAN ARKHAM CİTY istiyorum saglam hizli indirebilecegim lütfen...
Minimum System Requirements: Operating System: Microsoft Windows XP, Vista or 7; CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz; RAM: 2GB; Graphics Card: NVIDIA 8800 or ATI 3800 with 512MB; Sound: 100% DirectX 9.0c-compatible; Hard Drive: 17.5GB free disk space; Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard
Recommended System Requirements: Operating System: Microsoft Windows 7; CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz; RAM: 4GB; Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible); Sound: 100% DirectX 9.0c-compatible; Hard Drive: 17.5 GB free disk space; Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows
hocam bu verdiginiz torrent 100 lere ulasiyo yukari cikmiyo 8 mbit kullaniyorum baska torrenti varmiydi sizde. ve aşağı düsüyor..