►HHP-Torrent Oyunlar Bölümü İstek Hattı

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
God Of War: Collection (ps3 için)

Red Alert 3 (pc için)

Diablo Expansion (pc için)

Bulabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler...
diablo2o.jpg

God of War ı malesef bulamadım

Diğerleri için;

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: OYUN.rar

Rar Pass

www.hackhell.com

slm ROGUE WARRİOR torrent bulabilirmisin hızlısından teşekkürler...
PC-ROGUE-WARRIOR__22321243_0.jpg

Buyur;

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Rogue Warrior RELOADED.rar

Rar Pass

www.hackhell.com

CaLL Of Duty 2 Torrent :) Bekliyorum Şimdiden Tsk

Buyur;

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: CALL OF DUTY 2 DEViANCE.rar

rar pass

www.hackhell.com

champion leangue 2006/2007 oyunu lazım yardım

sniper ghost warrior pc için bula bilmemiz mümkünmüdür ?

selam THE SABOTEUR HIZLI bir torrent ayarlarmısın??? ACİL teşekkürler

Selamlar usta_41.

Buyrun istediğiniz oyun bende hızlı bir şekilde indiriyor ...

Filetolink

Netload

Rar Şifresi : Wolfurem12@HHPortal Dır....

teşekkürler emegine saglık iniyor güzel

Selamlar öncelikle ben Serious Sam HD: The Second Encounter tek link istiyorum. Fakat Samsung R580 laptop kullanıyorum ekran kartım NVIDIA GeForce GT 330M bu oyunu kaldırır mı?

Minimum Özellikler : İşletim Sistemi: / Windows 7 (Service Pack 2) Service Pack 3 / Windows Vista ile Windows XP (32bit veya 64bit)

İşlemci: Intel P4 3.0 GHz ya da AMD 3500 + Athlon64

Bellek: XP veya 2GB Vista için 1GB

Video Card (grafik): 256 MB VRAM ekran kartı Shader Model 3.0 ile DirectX 9.0c destekleyen (örneğin; Nvidia GeForce 7600 serisi, ATI Radeon X1600 veya daha iyi)

DirectX: 9.0c

Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Oyunun Torrenti :

Filetolink

Hotfile

RAR PASS : Wolfurem12@HHPortal

Not : Arkadaşlar reklamsız .rar paylaşmak yasak oldugu için eski dialog dosyasını koydum HHPORTAL upload team ile herhangi bir bağlantım yoktur.

Football Manager 2012 Tek link varsa iyi olur :)

Kod:
http://www.hhportal.com/hackhell-oyun-torrent-ozel-bolum/763051-football-manager-2012-skidrow-tor.html#post5415086

Adresini ziyaret edebilirisn ; )

Need for Speed Shift 2 ile Need for Speed Undercover tek link verebilirmisiniz

slm yeni çıkan BATMAN ARKHAM CİTY istiyorum saglam hizli indirebilecegim lütfen...

slm yeni çıkan BATMAN ARKHAM CİTY istiyorum saglam hizli indirebilecegim lütfen...

batman_arkham_city_eng_front.jpg

snap2013sw1.jpg

Minimum System Requirements: Operating System: Microsoft Windows XP, Vista or 7; CPU: Dual-Core CPU 2.4 Ghz; RAM: 2GB; Graphics Card: NVIDIA 8800 or ATI 3800 with 512MB; Sound: 100% DirectX 9.0c-compatible; Hard Drive: 17.5GB free disk space; Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard

Recommended System Requirements: Operating System: Microsoft Windows 7; CPU: Dual-Core CPU 2.5 GHz; RAM: 4GB; Graphics Card: NVIDIA GeForce GTX 460 or ATI Radeon HD 6850 with 768MB+ of VRAM (DirectX 11 compatible); Sound: 100% DirectX 9.0c-compatible; Hard Drive: 17.5 GB free disk space; Input Devices: 100% Windows XP/Vista or 7 compatible mouse and keyboard or Xbox 360 Controller for Windows

hocam bu verdiginiz torrent 100 lere ulasiyo yukari cikmiyo 8 mbit kullaniyorum baska torrenti varmiydi sizde. ve aşağı düsüyor..

Geri