☼ Diablo 3 hayal kırıklığı yarattı.[Haber]

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
diablo-31-475x296.jpg

Diablo 3′ü alıp oynayanlar umarım oyundan memnun kalmışlardır, ancak Metacritic kullanıcıları oyundan fazlasıyla şikayetçiler. Şu ana kadar oyuna 1986 kişi puan vermiş ve oyunun ortalama puanı yalnızca 3,6. Oyuncuların genel şikayeti ise yaşanan bağlantı problemleriyle ilgili, ancak tek dert yanılan konu bu değil.
Örneğin bir üye eski bir Diablo 2 ve Diablo 1 oyuncusu olduğunu belirterek, Diablo 3′te büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade etmiş. Bağlantı sorunlarının yanı sıra, yapımına uzun yıllar harcanmış olmasına rağmen oyunun grafiksel anlamda da beklenileni veremediğini ifade etmiş. Ayrıca oyunun oldukça kısa olmasından da dem vurmuş.
Sizce Diablo 3 nasıl bir yapım olmuş? Umarım beklediğinize değmiştir.

Bence de çok kısa. Ama oynayınca da bu oyun 10 seneden önce çıkarılamazdı zaten diyorsunuz.

Ne alakası var…? oradaki skor tamamen anlamsız… kullanıcıların yüzde 99 u daha diabloyu oynamadan puan vermişler… hiç bir geçerliligi yok. bunu sizde biliyorsunuz fakat yinede böyle bir başlık ile vermişsiniz… olmamış yani… zaten kötü puan verenlerin çogunlugu oyuna ilk gün server yogunlugundan dolayı giremedikleri için kötü puan vermişler… hıyarlar daha oyunu görmeden yardırmışlar… sizde buraya haber yapmışsınız… diablo 3 e puan verebilmek için en azından 1 hafta oynamak gerekir. böyle bir oyunda grafik bekleyen oyuncu zaten oynamasın bi zahmet bu oyunu… gitsin crysis oynasın…

Diablo’dan süper grafik bekleyen zihniyeti kınıyorum. Oyunun kısa olması da bir pazarlama stratejisi, diğer yarısı expansion ile gelir. En az iki tane expansion pack bekliyorum.

Server yoğunluğundan oyuna girememek oyuna kötü not vermek için yeterli aslında.
Sonuçta para vermişsiniz siz yükümlülüğünüzü yerine getirmişsiniz ama paranızın karşılığını alamamışsınız.
Memnun olmamak için başka sebebe gerek yok.

Doğrusu oyun beklentilerin çoğunu tatmin eder nitelikte ama aşırı derecede kısa ilk zorluk seviyesini (normal) 8 saatin altında bitirilebilmesi ikici seviyenin de (nightmare) 13 saat sürmemesi hayal kırıklığı yarattı. 3. seviye hell kabul edilebili durumda ama ardından gelen en zor seviye inferno ise gereksiz derecede zor ve can sıkıyor.

10 sene bekledik diablo 2 nin ruhunu tasimayan garip bi oyun olmuş. zaten diablo 2 yi çıkaran blizard ekibi işden ayrıldıktan sonra blizard yönetimi herhalde wowun mühendislerine bos vakitlerinizde d3 u yapında satalım millete zaten onlar ne oysak yer dediler bizde yedik :)
satın alip yukluyorsun birde aldigin oyun sadece %20 si bitmiş bi oyun buna para verdik...
yarin blizard genisletme paketi cikaracak verecez bi 100 tl daha sonra 1 tane daha 1 tane daha...
eski d2 yi alıp biraz grafik ekleselermis birazda yeni birkaç bolum daha tatminkar olurdu

Aldım, haftalarca oynadım; hayal kırıklığı bir tarafa, hüsrana uğradım. PVP için aylardır bekliyoruz bir hafta önce mini PVP çıkardılar. Komik ve sıkıcı. Usandım..

Geri