1 kürdistan sıtesı ve 5 yabancı sıte heykid:D:D

bysuha

New member
Reaction score
0
Baştan sona yanlış yere ve yanlış açmışsın.

yha sayın mod. bulamadım orayı:S snın verdgn lınke tıkladım böle dıyo"bysuha, Sizin bu Sayfaya giris yetkiniz bulunmuyor. Asagidaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Baska bir Üyenin yazmis oldugu Mesaji degistirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eger Üyeliginiz yasaklanmis yada Üyeliginizin aktiflestirilmesi gerekebilir"

çok güzel olmuş eline sağlık bişe sorcam bu konu hakkında 6tane zone almışsın(hacked by senin tarafından)ama bazı--- Kralinizi Kapıya BagLadım PADİSAHINIZ GELSİN!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!--- die bişe yazmışsın elinede sağlık ama niye bu tam okunuşuyla yazmamışsın onu anlamdım!!!site puntolarında mı sorun var yoksa senden mi kaynaklanan bi sebeptenmi?
ne olursa olsun eline sağlık bu konu hakkında

çok güzel olmuş eline sağlık bişe sorcam bu konu hakkında 6tane zone almışsın(hacked by senin tarafından)ama bazı--- Kralinizi Kapıya BagLadım PADİSAHINIZ GELSİN!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!--- die bişe yazmışsın elinede sağlık ama niye bu tam okunuşuyla yazmamışsın onu anlamdım!!!site puntolarında mı sorun var yoksa senden mi kaynaklanan bi sebeptenmi?
ne olursa olsun eline sağlık bu konu hakkında

walla kardesım bn dogru ındex attım sıteye gırıncede dogru cıkıyodu ama mırrorr kaydı yapınca bozukh gorunmus nıyeyse:durdurun yha arkadaslar bırde konu yanlıs yerde dıyorsunuz aglıcam su dogru yerın söleyın o zaman:saskin:saskin

Geri