1 Mbps Hızındaki Sınırsız İnternet 29 TL Oldu

MARCUSX

New member
Reaction score
0
1 Mbps Hızındaki Sınırsız İnternet 29 TL oldu

Arkadaşlar bugünden itibaren uydunet sınırsız 1 Mbps hızında 29 TL oldu.

Kotalı 1 Mbps hızındaki uydunet 12 TL'den başlıyor.

Uydunet altyapısı olan yerlerdeki arkadaşların bunu düşünmesinde fayda var.

Yalnız şunuda belirtmeliyim uydunette sabit ip var.Onlar değiştirinceye kadar, bir sorun çıkıncaya kadar ya da siz telefonla arayıp ip'nin değişmesini isteyinceye kadar ip'niz aynı kalır.

Benim gibi ip'yi umursamayan sadece fiyata bakanlar için ise uydunet iyi bir tercih.

2qbsw7a.png

* - "Kullandığın Kadar Öde Tarifesi " için 0-1 GB arası ücretler her ay sabit olarak faturalara yansıtılır.
* - "Kullandığın Kadar Öde" hizmetleri için aylık olarak ödenecek ücret, aynı hızın limitsiz tarifesinin %30 fazlasını geçemeyecektir.
* - Tüm " Kullandığın Kadar Öde" hızlarında kullanılan her artı GB için “GB Sabiti * kullanılan GB miktarı” kadar tutar faturaya eklenecektir. En son için de bulunan GB miktarı için kıst ücret uygulanmayacak olup tam GB ücreti alınacaktır.
* - Mevcut aboneler yeni tarifedeki istedikleri hıza geçiş yapabilirler. Mevcut aboneler tarafından herhangi bir hıza geçiş talebi yapılmaması halinde eski tarifede abone oldukları hıza ait ücretler üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir.
* -Tarifelere %18 oranında KDV ve %5 oranında ÖİV dahildir.
* - Güvenli ve Temiz İnternet Hizmetleri önerilen yeni tarifedeki hızlar ile birlikte sunulacak olup, tarifede ayrıca belirtilecektir.
* * 15 Mbps ve 20 Mbps hızlarında limitsiz tarifeye abone olan müşterilere taahhüt edilen hız Docsis 3.0 standartlarına uygun olan modemler ile karşılanabilecektir. Docsis 3.0 standartlarına uygun modem kullanmayan abonelerin tercih ettikleri hızda internet bağlantısı yapamamalarından Türksat A.Ş. sorumlu değildir. Docsis 3.0 standartlarına uygun modemlerin kullanılabileceği iller Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Antalya ve Adana’dır. Bu illerin dışında kalan illerde 15 Mbps ve 20 Mbps’lik Uydunet hızlarına abonelik kaydı yapılmayacaktır.

KAYNAK

süper bir tarife ,bende 512 limitsiz kullanıyorum (yeni uyeliklere kapatmıslar) ama birde istediğimiz zaman ip numarasını kolayca degiştirebilsek...

ip sürekli değişiyor 2 yıldır kullanıyorum hız süper 36 TL şimdi 29 TL ödüyecez.......

benim merak ettiğim bende kablolu tv yok komşularımda varsa ben de bağlatabilir miyim ve de sürekli 29 tl mi olacak yoksa birkaç ay mı bu fiyatta kalacak

FiyatLar mükemmeL oLmuş ttnet sözLeşme biter bitmez direk buna geçicem

ulan bizim buralarda yok ttnet le uğraşıyom ayda 50 tl giriyo hızda iyi deil öyle ttneti anıyom

benim merak ettiğim bende kablolu tv yok komşularımda varsa ben de bağlatabilir miyim ve de sürekli 29 tl mi olacak yoksa birkaç ay mı bu fiyatta kalacak

Selam,

Eğer komşularında kablo TV varsa, oturduğun bölgede kablo TV ve kablo internet altyapısı var demektir. Oturduğun bölgede kablo TV altyapısı olup olmadığını 444 0 126 no’lu TürksatKablo Çağrı Merkezi’ni arayarak öğrenebilirsin.

Bu fiyat sürekli 29 TL olacak. Yani birkaç ay için böyle değil.

Bence uygun fiat. TTNET'e limitsiz internet için aylık 49 TL ödemeye hiç gerek yok. Ben 10 yıllık kullanıcıyım. Kablo internet 1 Mb diyorsa, gerçekten 1 mb veriyor.

Kablo İnternet'e geçecek olanlar şunlara dikkat etsin.

1- Kablo modemi kendiniz satın alın. Hem ucuz ( yaklaşık 60-100 TL arası), hem de markalı olur. Kablo TV şirketinin çalıştığı taşeron firmaların getirdikleri modemler hem kalitesiz ( hatta bazılarında marka, driver bile yok !! ) hem de 100 TL.

2- Alacağınız kablo modem mutlaka DOCSIS 3.0 özelliğine sahip olsun.

Saygılar,
Hakan

Geri