1 Milyar Volt Öldürmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dark_aziz

New member
Reaction score
0
Başına 1 Milyar Volt Şiddetinde Yıldırım İsabet Eden Genç Adam Mucize Eseri Kurtuldu.

Başına 1 milyar volt şiddetinde yıldırım isabet eden genç adam mucize eseri kurtuldu.
YILDIRIMDAN BÖYLE KURTULDU...

İngiliz Darren Milne ve eşi Vicky, Utah'da Bryce Kanyon'da gezerken aniden fırtına başladı. Gitmeye hazırlandıkları anda çok büyük bir gürültüyle düşen bir yıldırım, Darren Milne'nin başına isabet etti. Karısının gözlerinin önünde yere yığılan Darren'dan sadece yanık kokusu geliyordu.

Çığlıklar atarak kocasının yanına koşan Vicky çaresizlikle eşini uyandırmaya çalışırken, belki kendisinin de beklemediği bir şekilde eşi uyandı ve ona karşılık verdi.

Darren'ın eşi Vicky olay anını şöyle anlattı: "Başından dumanlar çıkıyor, ağzından kan geliyordu. Sonra gözlerini açtı."

Derhal hastahaneye kaldırılan genç adam, doktorları da şaşırtarak sadece bir hafta hastanede kaldı ve taburcu oldu. 4 saat önce..

kaynak:haberler.com

helal olsun valaa :D

Öldürmeyen Allah Öldürmüyor

evet eceli gelmemiş yoksa yaşaması imkansız ki tam kafasına düşmüş..

arkadaşıma katılıyorum öldürmeyen Allah öldürmüyor...

:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin:saskinAllah'ın işi tartısılmaz

Eceli gelmemis...
haber icin saol...

ilk önce benımde inanasım gelmiyodu ama kaynakta yazılan siteye baktığımda resimli anlatım vardı ver gerçekten inanılmaz...

Vay ße Allah'ın İşine Bak Eceli Gelmediginde Olmyor bişi ama ölüm için bi sivrisinek bazen yetebiliyor..

pek inandırıcı bi haber deil, yıldırım dustugu yerin etrafında 1 km capında ne varsa etkiler ki adamın basına dusmus,
o anda onun yakınında olan karısıda ayakta duramaz duruma gelmesi gerekirdi ve hepsinden öte 220 volt luk sehırlerde kullanlılan elektrik bile birine carptıgında ona dokunamazsınız uzun bi sure elektrik yüklü kalır. kadın hemen kosup onu uyandırmaya calısmıs.
pek inandırıcı gelmedi ama yorum yapan arkadasların dedigi gibi öldurmeyen allah oldurmez, allah'ın isi belli olmaz belki dogrudur.

abi ne kötü şeyy o öyle yaw.kaynaktaki adrese baktım da üstelik kafasına isabet etmiş kafası çok kötü duruyodu.gerçekten MUCİZE...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri