1 Tera Byte Maİl E Sahİp Olmak İstermİsİnİz!!!

yavuzcan

New member
Reaction score
0
http://www.thinkpost.net/mail/blanks...702aea0d084193

ARKADAŞLAR BİRAZ TERS KARŞILANDIM AMA GENEDE KENDİMİ GÖSTERMEK İÇİN BENDEN SİZE BİR KIYAK . BU LİNK İ TIKLAYIN YADA KOPYALA YAPIŞTIR YAPIN. GELEN PENCEREDE KULLANICI ADI VE PAROLA SORAR AŞAĞIDAKİ Sign-up for a new account LİNKİNİ TIKLAYIN açılan pencerede sizden istenilen yerleri doldurun ve create account a basın ve tekrar çıkan pencereden giriş yapın şimdiden hayırlı olsun!!!!!!

AyakÇiliĞi Anlayamadim Sen Benİ Anlayamadin Herhalde Sevİyelİ Ol Bİraz Mesajimi Tam Oku Ve Ona GÖre Yazini Yaz

1 tera bytee kac oluyo yaa gb den de mı buyuk yaww ben ılk kez duydum falla

1 tera byte 1024 gb oluyo

hahahahahaha millet iyice ucmus valla hiç kimse birşeyden anlamıyoo :D:D:D:D

Abone Olduk Ama Kendime Mail Gönderdim Yarım Saat Oldu Hala Gelmedi Sakata Gelmeyelim.

ya ben gmail kullanıyorum hiç mail silmedim bi sürüde mail geliyo ama halen yüzde 5 i bile dolmadı. 1 terabaytı ne yapalım onlarda biliyolar kimsenin bir terabaytını kullanmayacağını , kıllığına şöyle 100 kişi 1 er terabaytı doldursa ne yapacaklar merak ediyorum.

abi linkler kırık sanmıyorum bu kadar genişlikte bir meil adresi olmasi :)) adamlar uçuyorlar biz 2 gb lik bir mail bulunca hemen ekmek kapar gibi saldırıyoruz :)

Geri