10$ ı 1 Senede 135$, 50$ ı 1 Senede 1110$ Kazanç ve Dahası(ProfitClicking)

gölgekontu

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar, öncelikle konunun tamamını okumadan önce bu sitenin bir PTC sitesi [RED]olmadığını[/FONT] söylemek istiyorum. Bu site bir yatırım ortaklığı sitesidir. Şimdi başlıklar halinde inceleyelim.

ProfitClicking Nedir?

Profitclicking yatırım yaparak para kazanma sistemidir. 2004 yılında JustBeenPaid(JSS) adı ile açılmış,2012 de Profitclicking adı ile sisteme devam etmekte. JustBeenPaid sanıldığının aksine satılmamış, kullanıcılara daha güven verici ve daha profosyonel hizmet vermek için arayüzü ve domaini değiştirilmiştir.
Profitclicking dediğimiz sisteme paranızı yatırırsınız ve 88 gün sonunda paranız %50 kâr eder. Fakat şu şekilde anlaşılmamalı, “40$ yatırayım 88 gün sonra 60$ olsun” bu tabir yanlıştır çünkü paranız her 10$ olduğunda yeni bir pozisyon alıp kazancınıza daha fazla gelir sağlarsınız. Konunun başlığında yazdığım miktar sadece en basit şekilde hesap edilmiş şeklidir. Eğer matrixlerinizide işe katarsak yazdığım miktarın %50 daha fazlasını kazanıyorsunuz. Matrixlerin mantığı için msn adresimi ekleyebilirsiniz.

Pozisyon Nedir?

Pozisyon dediğimiz şey aslında reklam paketleridir. Her bir Pozisyon 10$ karşılığında alınır, bu pozisyonlar size hafta içi %2 hafta sonu %1 kâr sağlar yani, bir pozisyon size hafta içi 0,20$ hafta sonu %0,10$ getiri yapar. Kısaca eğer 100$ yatırırsanız günlük 2$ dolar getiriniz olmuş olur.(100$/10$=10$*0,2$=2$). Yukarıda bahsettiğim gibi her bir pozisyonun 88 günlük süresi vardır, o pozisyon size 88 gün boyunca getiri sağlar,88 gün sonra biter, bu süre zarfında hesabınızda kazandığınız her 10$ ile her seferinde yeni bir pozisyon alarak devam edebilirsiniz. Bu yüzden yukarıda “40$ yatırayım 88 gün sonra 60$ olsun” bir yanılgıdır. Kısaca, bir pozisyonun size 88 gün sonunda getirisi 15$ dolardır.

Sistem Güvenli mi?

Sistem tamamen güvenilirdir, sistemin sahibi sitede matematiksel bir açık bulunduğu takdir de bulan kişiye 1 milyon $ ödeyeceğini söylüyor. Sitemiz Legit bir sitedir, yani yasaldır, Google patentlidir ve sürekli HYIP siteleri tarafından denetlenmektedir.Şimdiye kadar(2004 ten beri) kimseye ödemesini geciktirmemiş ve ödemesini yapmıştır.(İnanmayanlar internetten ödemeleri ve olumlu yorumları görebilirler, tek bir olumsuz yoruma bile neredeyse rastlayamazsınız.

Risk Var mı?

Unutmayın ki her işte risk vardır. Fakat sistemin riski minimuma indirilmiştir, bu yüzden risk neredeyse %0 dır, bunu minimuma indiren etken Restart dediğimiz olaydır. Bir bakkal açtığınızda bile rahatlıkla batabileceğinizi unutmayın. Aradaki fark, bakkal açarsanız 15-20 bin lira sermaye gerekir, bu site için 10$ gibi cüzi bir rakam ile bile yatırım yapabilirsiniz.

Restart Nedir?

Restart sitenin beklenmedik durumlarda uyguladığı olaydır, örneğin bizlere paramızı ödeyemeyeceği zaman restart yapılır ve genelde 90 günde bir yapılır, restart işlemi yapıldığında reklam paketleriniz % liğe göre belirli bir kısmı kaybolur fakat LEVEL 1 seniz bu kaybolanlar matrix dediğimiz pakete dönüşür. Her 4 pozisyon 1 matrix eder her matrix 60$ dır bu matrixler, 3-6 ay içinde olgunlaşır ve paranızı alırsınız, hızlı olgunlaşması için ateşleme dediğimiz olay vardır, ateşleme yaptığınız takdirde matrixinizin oluşma süresi kısalır. Ve unutmamanız gereken büyük bir nokta restart ı sistem vereceği zaman size mail gelir ve sizde ona göre stratejinizi kullanırsınız. En güzel tarafıda yeni üyelerin restarttan etkilenmemesi, restarttan 1 ay önce pozisyon aldıysanız etkilenmezsiniz. Sürekli pozisyon aldığınız varsayarsak ve restart geleceği mesajı geldiğinde pozisyon almayı bırakırsınız ve paranız bu süre zarfında birikir LEVEL1 alırsınız, bunun sonucunda pozisyonlarınız matrixe dönüşür ve 0 kaybınız olur.

Matrix Nedir?

Her 4 pozisyon 1 matrix oluşturur, 88 gün sonunda pozisyonlarınız bitince matrixe dönüşür.

Level1-Level2-Level3 Nedir?

Level 1:Alındığında pozisyonlarınız matrixe dönüşür, 3 ay boyunca Level 1 kalırsınız, Ücreti 15$
Level 2:Alındığında reflerinizden %15, ikinci seviye reflerinizden %10 kazanırsınız.3 ay boyunca, Ücreti 57$
Level 3:Reflerinizden %20, ikinci seviye reflerinizden %15 kazanırsınız,3 ay boyunca sürer,117$ dır.
Level alımı isteğe bağlıdır.

Site Nasıl Kazandırır? Faiz den mi kazanılır?

Arkadaşlar, kesinlikle faiz değildir, yani günah değildir : ) Site reklamcılık üzerinden para kazanıyor, sizin aldığınız reklam paketlerini işletiyor, bunun haricinde aldığınız Level1-Level2-Level3 gibi seviyelerden de kazanıyor. Bunun haricinde aldığınız her bir pozisyon size 1000 credit veriyor, bununla sitenize 1000 kişi çekebiliyorsunuz, yani sitenize hit geliyor. Korktuğunuz gibi faizden kazandırmıyor, faizde paramız beklerken kendi kendine kazanır fakat burada paramız işletiliyor aldığımız reklam paketleri ile. Bunun yanında internette güzel 2 tane söze buldum:
“Arsanız var, satsanız 1 daire parası belki eder veya etmez! Fakat müteahhit geliyor size diyor ki, bu arsayı bana ver üzerine 20 katlı apartman dikeyim, sana da 5 daire vereyim der. Bu anlaşma sonucu 5 daireniz olur, buradaki KÂR, haramsa? Profitclicking sistemi de HARAMDIR!
Büyükbaş hayvan pazarına gittiniz, 2 inek satın aldınız, köyünüzde veya çiftliğinizde bu hayvanları besleyip onlardan süt / yoğurt elde ettiniz, ister yersiniz ister satarsınız. Fakat satış yaptığınız zaman bu elde edeceğiniz KÂR, haramsa? Profitclicking sistemi de HARAMDIR! “

Yatırımı Hangi Yollarla Yapacağım, Paramı Nasıl Çekeceğim?

Profitclickingin desteklediği belli siteler var bunlar; EgoPay, SolidTrustPay, LibertyReserve, Payza, PerfectMoney. Benim size önerim 2 site olacak, kredi kartlılar için SolidTrustPay, kartı olamayanlar için ise LibertyReserve sitesidir. Bu iki site sorunsuz çalışmaktadır. Katılacak arkadaşlara yardımcı olurum.
Ve yazımı arkadaşlar internetten bulduğum, Yatırımcı Baybars Altuntaşın güzel sözüyle bitirmek istiyorum: Bardağın dolu kısmına bakan Girişimci olur, Boş kısmına bakan Memur olur.

Sitenin Google Patenti: Buradan
Reff Linkim: Buradan

Site şuan reffsiz üye almamaktadır, isteyen siteye normal şekilde girebilir:Buradan
Benim sermayem yok diyenler bu konumu incelesin: Buradan

Ödeme kanıtı koymaya gerek duymadım, nette onbinlerce ödeme kanıtı var, sitenin 5 milyon üyesi bulunmakta. Benimde şu an sistemde 120$ bulunmakta, güvenmesem bunu yatırmazdım : ) sitedeki destek hattında çalışanlar bile siteden gelir sağlamaktadır. Siteye üye olduğunuzda sistemi deneme amaçlı 10$ verilir, bu 10$ 45 gün sonra hesabınızdan silinir, bu parayı çekemezsiniz.

Üye olurken dikkat etmeniz gereken şey Buy Traffic & Get Paid seçeneği seçili olmalıdır. Account Security PIN-Code bölümüne ise parayı çekerken yazılacak şifre koyulmalıdır, bu şifreyi unutursanız paranızı çekemezsiniz.
Refimden üye olan arkadaşlara 7/24 destek sağlıyorum(Sağlamaya çalışıyorum). Kazanç planları hazırlıyorum, önemli noktaların detaylarını veriyorum.
Yardım için PM atın ya da: [email protected] msnini eklesinler.
Blog: Tıkla

Güzel ve Gerçek kar getiren bir yatırım sitesi

teşekkürler cevaplarınız için arkadaşlar :)

mantık varsa bende varım aga =)

Geri