10 dakıka ya tüm Bilgisayara format atacak bir cd varmış Hikayemi bu arkadaşlar

huseyin34

New member
Reaction score
0
yoksa gerçekten tüm bilgisayarlarla uyumlu hazır bir imaj dosyası varmı

ılk kelımedekınlerı anladımda ıkıncıdekını anlamadım :D ole bı sey yoktur bence olsada ben bılmıorum ...normal formatın 10 dakkasımı olurmus..

Hüseyin34 arkadaş çok eski bir üyesin ama nereye konu açacağını bilmiyorsun. Konun ilgili yere taşındığında sorunun cevabını vereceğim..

cd yok ama ben acer aspire notebook kullanıyorum kendi içinde acer emanager programı war,çekirdekte orjinal windows yüklü,10 dakikada format atıp windows dahil herşeyi yükleyebiliyo

ımage sını alırsan ole yuklersın ama obur turlu pek sanmıorum..

"ghost" falan da olur heralde :)

Bir iddia söz konusu servisde çalışan biri 7-ila 10 dakika kadar x kasaya format atarım dedin pek inanansım gelmedi fikialmak isatedim.

Bu arrada konu yanlış yere açtığımı farketmmemişim fakat nasıl taşıyacağımı bilmediğimden kusura bakmayın.

formatın 10 dk süreceğini sanmıyorum

pc ye format çekme 13 dk sürüyor.
AMD 5200
2 GB ram :D
elimde böle bi xp var ama bazı dosyaları eksik kuruyor AĞ tanımasında falan bazı şeylerde sorun oluyor o yüzden tavsiye etmem
25 dk da yükle adam akıllı yükle :D (format çekme)

ghost tan bahsediyo galiba arkadaş ama o da format deil bence ghost arkadaşın dedigi

yoksa bende duyamdım 2 haftada bi format atıyorum herzaman 25
dk gibi biş sürüyo

şunu yapmışolabilirlermi acaba tüm driverlar yülü (raid )sis(ati)via)benzeri tüğm sistem driverleri tanıyan bir sistemden sysprep gibi bir olayla xp dondurularak imaj alınıp ghos yada benxer programla ımaj alınıp cd den sadece imaj çakılsa dolayısıylaka kurulmuş xp de sadece sisteme uyum sağlasa acep böylebircd mi yaptılar .Olmayacak gibi mi

benim bildiğim en başarılı yol acronis true image ile image almaktır. her format yaklaşk 8-10 dk kadar sürer.

acronis ile imajı aldı.acronic bootable ile boot edip imaj çakıyor.
peki ozaman işletim sistemin küt diye kapanma ihtimaliolmuyromu genelde bu denemelerımde gordum. Fakat amtörce tabiiki .Daha iyi uzman olan varmı cd driverlerini tamamını kurup imaj alan varmı.

pc için ghost gibi pro. kullanarak yapabilirsin. ama dizüstülerin beraber verilen cd leri var.

hım bilmiyorum doğrumudur ama sana 11 dk da format atma yekniği söliyim
1 gb ram
intel (d) Core 3.00 ghz

12 dkda olabilir:D

yakında çözülür gittikççe süremiz düşüyor.tahminimce yakında bir forumdan bir arkadaş imaj alınmış bir xp yada üniversal bir ghost var diycek.

bahsettiğin tarz xp'ler var piyasada zaten, modifiye diyorum ben onlara:)

ancak çok sağlıklı olmuyorlar, ileri zamanlarda saçma sapan hatalar çıkıyor.. bunlar içine belli başlı tüm driverlar atılmış.. böyle bir sistemin ghostunu alıp diğer tüm makinalara yüklenmesi halinde bahsettiğin gibi format süresi de baya aşağılara çekilebilir..

ne ghostla nede klasik formatla 10 dk kada hiç bi şekilde biçimlşendıremesınn

bpaylaşım için herkese teşkkürediyorum.Şimdi idda edilen xp sahibinne bir yemek le av edip denemek lazım .Bakalım ne derece doğru ve sağlam

Geri