Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 dakıka ya tüm Bilgisayara format atacak bir cd varmış Hikayemi bu arkadaşlar
cd yok ama ben acer aspire notebook kullanıyorum kendi içinde acer emanager programı war,çekirdekte orjinal windows yüklü,10 dakikada format atıp windows dahil herşeyi yükleyebiliyo
pc ye format çekme 13 dk sürüyor.
AMD 5200
2 GB ram
elimde böle bi xp var ama bazı dosyaları eksik kuruyor AĞ tanımasında falan bazı şeylerde sorun oluyor o yüzden tavsiye etmem
25 dk da yükle adam akıllı yükle (format çekme)
şunu yapmışolabilirlermi acaba tüm driverlar yülü (raid )sis(ati)via)benzeri tüğm sistem driverleri tanıyan bir sistemden sysprep gibi bir olayla xp dondurularak imaj alınıp ghos yada benxer programla ımaj alınıp cd den sadece imaj çakılsa dolayısıylaka kurulmuş xp de sadece sisteme uyum sağlasa acep böylebircd mi yaptılar .Olmayacak gibi mi
acronis ile imajı aldı.acronic bootable ile boot edip imaj çakıyor.
peki ozaman işletim sistemin küt diye kapanma ihtimaliolmuyromu genelde bu denemelerımde gordum. Fakat amtörce tabiiki .Daha iyi uzman olan varmı cd driverlerini tamamını kurup imaj alan varmı.
bahsettiğin tarz xp'ler var piyasada zaten, modifiye diyorum ben onlara
ancak çok sağlıklı olmuyorlar, ileri zamanlarda saçma sapan hatalar çıkıyor.. bunlar içine belli başlı tüm driverlar atılmış.. böyle bir sistemin ghostunu alıp diğer tüm makinalara yüklenmesi halinde bahsettiğin gibi format süresi de baya aşağılara çekilebilir..