10 gün boyunca tecavüz vahşeti !!! (Şerefsizler)

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
2livr74.jpg

19 yaşındaki kız, zanlıların elinden bayılma numarasıyla kurtuldu

10 gün boyunca tecavüz ve işkenceye uğrayan 19 yaşındaki kız, zanlıların elinden bayılma numarasıyla kurtuldu

Adana’dan kaçırılıp, Hatay’ın Belen ilçesine götürülen B.B adlı nişanlı genç kız, kabus dolu 10 günün ardından güçlükle kurtulup polise sığındı.

Olay şöyle gelişti: B.B., 16 Mart’ta Gülbahçe Mahallesi’ndeki evlerinin önünde komşusunun kızıyla sohbet ederken tanımadığını söylediği 3 kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı. Görgü tanıklarının aracın plakasını alamaması ve eşkal dışında bilgi verememeleri nedeniyle genç kıza ulaşılamadı. Eter koklatılarak bayıltılan B.B. gözlerini ormanlık alandaki bir evde açtı. İddiaya göre, 2’si güzel Türkçe konuşan, diğeri ise parmağında altın yüzük olan ve Arapça konuşan 3 kişi B.B.’ye, “Seni burada kessek kimsenin haberi olmaz. Karşı koyma” tehdidinde bulunup tecavüz etti. Direnen B.B.’-ye uyuşturucu hap içirip dirençsiz hale getiren saldırganlar, vücudunu jiletle kesip, kol ve bacaklarında sigara söndürdü.

B.B., 26 Mart akşamı verilen ilacı dilinin altında saklayarak içmedi. Bir süre sonra bayılmış numarası yapan genç kız, içki içmeye başlayan zanlıların dalgınlıklarından yararlanarak kaçmayı başardı. Yakındaki bir akaryakıt istasyonundan ablasını arayan B.B., ailesi tarafından alınıp Adana’ya getirildi. Adli Tıp’a gönderilen B.B.’ye işkence yapıldığı, tecavüze uğradığı raporla saptandı. Ancak böbrek alınmasının söz konusu olmadığı belirlendi.

Sigara söndürdüler

B.B., kendisini kaçıranları tanımadığını belirtip, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı: “Beni kaçıranlar 3 kişiydi. Biri esmer, uzun boylu parmağında altın yüzük, yüzüğün üstünde de dikkat çekici kadar iri taş vardı. Bu yabancıydı, diğer ikisi ise çok düzgün Türkçe konuşuyordu. Bana böbreğimi aldıklarını söylediler. Karnımda bant vardı. İstediklerini yapmadığım, karşı koyduğum zaman sırtımda, kol ve bacaklarımda sigara söndürdüler.

Haberturk

Şerefsizler birde erkekim diye sokakta gezerler​

Ya Adana'danda oLaysız bir gün geçsin bi günceL haber duymayayım nasıL bir millettir anlamıyorum..

Tam Bir Şerefsizlik Örneği...

yazık ya nası bi toplum bunlar ya:S

yazıklar olsun

insanımız cinselliğe aç...ve içlerindeki sex canavarı bu kız gibi nicelerini harcadı...eğitim şart...

eğitimle ne alakası var bunun ya

inancını kaybetmiş insanlıktan nasibi kalmamış insanlar yapar bunu

Nereye gider bu toplum?????????

korktum ben:(

Böylelerini Şeriat Hükümlerine Göre Cezalandıracaksın Bakın Bir Daha Yapıyorlarmı

allah belanızı versin köpekler

bunlar insanlıktan payelenmemiş şerefsizler. merak ediyorum bunların anaları bacıları yokmu?

Geri