100% Bedava Mesaj

hilas

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BU MESAJ SİSTEMİ TAMAMEN TÜRKÇEDİR YANLIZ BİR SORUN VAR GÜNDE 5 MESAJ HAKKINIZ VAR

1. İLK ÖNCE http://www.mesajcell.net girip üye oluyorsunuz (KENDİ CEP TLF NUMARANIZI VERİYORSUNUZ)

2. CEP TLF GELEN AKTİVASYON KODUNU SİTEYE GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA ONAY KODU YAZAN YERE YAZINIZ .

3. SONRA ADRES DEFTERİNE GİRİP KİŞİ EKLİYORSUNUZ

HEPSİ BU KADAR GÜNDE 5 MESAJ ATABİLİRSİNİZ
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:

birşey deil.. paylaşmak güzeldir...

evet güzel paylaşım.
az evvel denedim,
calışıyor...

abi böyle şeylerin güvenlik seviyesi nedir ben biraz şüpheci yaklaşıyorum adres defterime birini eklicem kişi hakkında bi sürü şey yazmam gerekiyo bunun sebebi nedir acaba yine de paylaşım için saol

tamamen güvenlidir site sahibi zaten yakın arkadasım vede adres defterini sana kolaylık olsu diye yapmışlar....

BİLGİSAYAR DUNYASİ BY HİLAS

kirve çook saol turkcelden diger abonelere de msj çekebilirmiyiz bu ücretli mii

calısıyosa guzel bı seye benzıyo bı bakalım yınede sagol :) :)

bak bi numara olmasın yakarım alayınızı

Kardes Sagolasin, Farkli Isimlerle Kaydinizi Yaparak Gunluk 5 Mesajlik Hakkinizi 5000 E Cikarabilirsiniz :)

hergün 5 mesaj hakkımız var.gerçekten güsel bişey.arkadaşın biri program vermişti sadece 5 mesaj çekebiliyordun.işe yaramazdı yani.bunda ise hergün 5...saolasın dostum

valla helal olsun bukadar bedava sms bir teks enin dediğin çıktı onun dışındakiler tısss yanii valla allah razı olsun çok saol hocamm emeğine sağlıkk

hiç bir sorun yok para ücretide yok güvenlik açığıda yok .....

Geri