%100 calısan baska bır Msn Dondurucu....

Spi0n

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar Oncelıkle Soylemelıyım ki Forumda Msn Dondurucu Programı Mevcut Fakat Arkadasımz Bann Yemiş Onun Icın bu konuyu acma geregı duydum %100 calısıyor bu da bızzat kendı msn adresımde denedım....

http://rapidshare.com/files/67360666/Msn_Dondurucu.rar.html

rapidshareden ındıremeyen arkadaslar ıcın alternatif link
http://uploaded.to/?id=cwyxnz

RaR Şifresi:hackhell.com
Forumda Arama Yaptım Daa once verılmıs fakat yukarıdada dedıgım gıbı arkadas ban yemıs...

]resımle anlatım tamam...
i144353_anlatm.JPG

i144354_anlatm.JPG

LA bu bende var bi işe yramıyo inanmayın ya

emin olun işe yaramıyor arkadaşlar çalışan msn dondurucu program bu sitede var ve ismi ICECOLD

dondurmak ıstedıgın kısının adresı acık olursa tabı ıse yaramas kendı adresınde dene msn adresını kapat ve ole dene ve programı kapatmadan msn adresını acmaya calıs su basıt programı bıle calıstıramıosunuz yuh yani baska ne dıyım...

emeğine sağlık kardeş denedim işe yarıyor

ne kadar süreliğine donduruyor

dondurmak ıstedıgın kısının adresı acık olursa tabı ıse yaramas kendı adresınde dene msn adresını kapat ve ole dene ve programı kapatmadan msn adresını acmaya calıs su basıt programı bıle calıstıramıosunuz yuh yani baska ne dıyım...

evet bende denemiştim bunu işi yarıyor

1kere baştan kaybetti,%100 çalışıor dedigin zaman mutlaka bişi cıkacagı kesin ve dedigim gibi cogu kişininde dedigi gibi çalışmıyor:D

yinede emegine saygı,tesekkurler:)

arkadas haklı dondurmak ıstedıgınız kısnın msn adresı acıksa dondurmaz tabı ne kadar ıslıyor dersenız programı kapattıgınız anda ıslevı durur :goz:

dikkat et sende banlanma :D

program çalışmıyor ayrıca program içinde back door ve trojan mevcut arkadaşlar

İNANMIYORSANIZ PROGRAMI TARATIN

Ben Dediğin Gibi Yaptım Gerçekten İşe Yaradı ! Bunda Bir Kişinin MSN'si Kapalı İken Deneyin O Zaman Oluo !

emin olun işe yaramıyor arkadaşlar çalışan msn dondurucu program bu sitede var ve ismi ICECOLD

HAKLISIN KARDES YARANILMAZ BU MILLETE...

Bazı gerizekaLILAR ' O msn IceCoLd u ' Kendi Msn Sifreleri falan gidiyo sanıyo...

BİLMİYOLAR... BİDE Gecip boş boş yazıyolar.. Neey Maksat Msj sayımız yükseLsin..

baktm 3.bin küsür msj ı var diyo ben o kadar YARARLI şey yaptm
Senn bilemedigin ' ProgramLarı bılıyorm diyo :D sefil yaratık..

O KADAR PROGRAMI BILIYODUN DA ' Niye Bi IceCold u bılemedın Yada sormad soruşturmadn..

Bazı gerizeklılar yüzünden !.... Konu kilit yiyo..

Nese ya ' ben gidiyom burdan...

TurkhackTeaM dururken burda ne isim var a.q

Msn dondurucu vs progrmların en kralı sadece bağlantı koparır herhangi bi etkisi olmaz bunun dışında oda düzgün yazılmış bi programsa
bu tür yazılımlar online pc üzerinde system 32 yi pingler bu da karşı tarafın bağlantısını yavaşlatır ama artık pek işe yaramazlar eski faks modemler için hala geçerli sayılabilir!!!

Geri