1001Design

sen bi görünüp bi kaybolanlardansın tanıdıgımız kadarıyla iyi kararlı ve düzgün bi kişilige sahipsin

yıllar sonra ilk kez konuşma fırsatı bulduğumuz birisi=) bilgili kültürlü ve olgun

forum emektarısın. gece 3 yada sabaha karşı 5 te paylaşım yapan ender üyelerdendin ;)

Forumdaki En Kral Kişilerden ßiri.

Kral adamsın 1001'im..

Bedirhan Gökçe'nin "Alamanya Mektubu"nu her dinlediğimde aklıma gelen 2 kişiden birisi :)

severiz seni üstad,her ne kadar görüşmesek de,tanışmasak da :)

ŔĘĂČŢŎŖ☺;5274313' Alıntı:
sen "bir"tanesin. umarım yine uzun süre aramızdan ayrılmak zorunda kalmazsın

Real'de tanismak nasip olur insAllah, Reac'm.

İyi bilirdik hocam =)

Herkes iyi bilir haji : )

Gurbetcilerin hasi vatansever duyarli biri ..

Bayern'den selamlar canim : )

evet vatan millet sakarya denilince en önde gelen üyelerimizden
seviyeli, kaliteli ve bir o kadarda class bir insan. bu arada otomobil zevkimizde ayni....

Güzel yorumun icin tesekkürler Ali. Bmw aski bir baska kankaaa : )

Eğer hislerim yanıltmıyorsa asker bir aileden gelmiş gibi bir intiba edindim....lakin...sözü özü bir kardeşimiz...:smile:

Sagolasin Usta'm.

10 numara şaheser :smile:

Tesekkürler Zeytin'm. Hintli kiz ayarla, geleyim yanina : )

Vatan hasretinden mi? bilinmez, "vatan" denince akan sular durur. "Bir Türk dünyaya bedeldir" sözünü haklı çıkarırcasına herkesi karşısına alabilir.

Güzel yüregine saglik kardesim.

Vatansever,saygılı ,insanlara ne şekilde yaklaşacağını bilen disiplin ve sorumluluk sahibi diye bir izlenim bıraktı bende.

Tesekkürler Mayhoş

Bmw tutkunu,vatanını seven,saygıLı,güzeL şahsiyet

Tesekkürler kardesim.

Foruma ilk geldiğm zamanlardan itibaren konularıyla ilgimi çeken , tanımak istediğim , takip ettiğim üyelerden biri kendisi .Bayadır yoktu sanırım .Son zamanlarda tekrar aktif , bu sevındırıcı.
Konu ve yorumlarındakı gözlemlerıme göre
Vatansever , saygılı , düzgün kişilik....

Yüregine saglik Ata Kizi. Eskisi gibi tekrar aktif görmek dileyigle insAllah.

saygı duyduğum sayılı kişilerden. vatan olan sevgisiyle benim ona olan sevgim aynı boyutta

Sag ol, var ol kardesim.

Bu forumdaki en cooL kişiLerden birisin..

EtLiye,sütLüye hiçbirşeye karışmazsın.

İyi bir miLLiyetçi ve Atatürkçüsün.

Tesekkürler kardesim.

1001 dai ben seni yaz yaz bitiremem... yaklasık 5 yıldır tanıyorum seni bi çok muhabbetimiz oldu tek kelimeyle mükemmel bir insansın... iyki dostumsun iyki arkadasımsın...

Iyiki varsin güzel dostum. Yüregine saglik. Allah yar ve yardimcin olsun insAllah. Hayirli tezkereler insAllah.

Sen bu forumdayken ben biliyorumki Atatürk ve Cumhuriyete laf ettirmezsin
Daha ne diyeyim

Ömrümün sonuna kadar insAllah.

vatanseverlik denilince akla ilk gelen üyelerdensin..ayrıca bmw zevkine de diyecek yok..=)

Tesekkürler usta.

Forumda örnek alınabilecek sayılı kişilerden o bir üstat : ) HH in ordinaryus profesörü =)

Tesekkürler kardesim. Elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. :)

sen bi görünüp bi kaybolanlardansın tanıdıgımız kadarıyla iyi kararlı ve düzgün bi kişilige sahipsin

Is yogunlugundan dolayi ara sira kayboluyorum ; )

sert, tavizsiz ve biraz fevri

Real'de daha sertim : )

ĦĄЯĄMÍ;5284116' Alıntı:
forum emektarısın. gece 3 yada sabaha karşı 5 te paylaşım yapan ender üyelerdendin ;)

Nerelerdesin usta ? Iyisindir insAllah.

gugulun dunya uzerindeki tek rakibi :D

O eskidendi kardesim : )

Forumdaki En Kral Kişilerden ßiri.

Kral adamsın 1001'im..

Sagolasin güzel kardesim.

Bedirhan Gökçe'nin "Alamanya Mektubu"nu her dinlediğimde aklıma gelen 2 kişiden birisi :)

severiz seni üstad,her ne kadar görüşmesek de,tanışmasak da :)

Tanismak da nasip olur insAllah usta'm. Sagolasin insAllah.

Tesekkürler arkadaslar. :001_wub:

Az ama, net konuştuğum bir kişisin. Bulunması zor olan bilgileri bizlerle paylaştın ve yardımcı oldun bu çok göz önünde bir durum ayrıca yorumlarınla. Tanışmayı istediğim ender insanlardan birisisin dostum : )

Umarım ilerleyen günlerde de olsa tanışmayı dilerim, kendine çok dikkat et her zaman için selametle kalman dileğiyle.

Geri