112 yaşında 17'lik kızla evlendi

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Damat 112; gelin 17 yaşında!

evlii.jpg

112 yaşında olduğu iddia edilen adam 17 yaşındaki genç kızla altıncı evliliğini yaptı.

Somali'nin Galguduud bölgesinde yaşayan 112 yaşındaki Ahmed Muhamed Dore ve Safia Abdulleh'in nikahına yüzlerce kişi katıldı.

112 yaşında altıncı evliliğini gerçekleştiren Dore "Onu evliliğe zorlamadım, sadece ona olan aşkımı deneyimlerime dayanarak ifade ettim. Benimle evlenmeye razı oldu. Tanrı da bana hayalimi gerçekleştirmemde yardım etti." şeklinde konuştu.

Daily Telegraph'ın haberine göre, gelinin ailesi kızlarının eşiyle çok mutlu olduğunu söylüyor.

Gelinden 95 yaş büyük damadın önceki evliliklerinden 18 çocuğu bulunuyor. Somalili tarihçilere göre, Somali tarihinde yüzyıllardır böyle bir evlilik görülmedi.

Kaynak

muhammeddore200__2024_334.jpg

1897 yılında doğan adam altıncı evliliğini 2009 yılında yaptı. Yaşlı adam kendinden tam 95 yaş küçük bir kızla dünya evine girdi.

Şeriat kurallarıyla yönetilen Somali'de 112 yaşından büyük olduğunu söyleyen bir Ahmet Muhammed Dore, 17 yaşındaki kız çocukla evlendi.

Ahmet Muhammed Dore adlı yaşlı adam, Safiye Abdul adlı kızı, çocukluğundan beri tanıdığını aslında birkaç yıl önce evlenmek isteğini ancak biraz büyümesini beklediğini söyledi.

Dore, Safiye ile evlenmek için çocuklarından ve iki karısından izin aldığını ve ona bakmak için elinden geleni yapacağını belirtti.

Altıncı evliliğini yaptığını söyleyen yaşlı adam, üç eşinin öldüğünü belirtti. Bir asırı deviren adam evlenmek için genç kızın ailesine yüklü bir başlık parası verdiğini de belirtti.

Dore'nin daha önceki 5 evliliğinden 13 çocuğu ve 100'den fazla torunu bulunuyor.

Kaynak

Acirim o kiza nasil koca olarak görecek onu o yasta :scared:

sevmenin yaşımı olur bir birlerine çok yakışmışlar derim.:D

zavallı kızcağız ;(

Dayıdaki Kuş Şakır Şakır Ötüyor 112 Yaşında Olmasına Rağmen :durdurun

Şaka Bir Yana Nasıl Bir Cahilliktir Bu Yaa..

Gerdek Gecesi Heyecandan KaLpten Gider İhtiyar, Kızda KurtuLmuş OLur BöyLece...

Kızda Baya çirkinmiş Yakışır Dedeme :durdurun

adam 100 torunla somali süper ligini mi kurcak napcak :D

Geri