12. Cumhurbaşkanı`nın Recep Tayyip Erdoğan olmasını nasıl karşılarsınız?

• Kullanılan toplam oy
    94

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0

ALLAH yazdıysa bozsun düşmanın başına vermesin

Kimin gelip gittiği insanlar kendinde olanı değiştirmedikçe hiç önemli değil =)...

Ustaliktan daha ÜstÜn bİr rÜtbe yok
ustaliktan emeklİ olsun

bu kadar izdirap bİze yettİ
fazlasini kaldiramayacaĞim

12. cumhurbaşkanımız ve ilk BAŞKANımız olmasını isterdim şahsen...

ama sanmıyorum kendisi istemez. çok yoruldu 8 yılda.. çok yıprandı ve çok şey kaybetti...

ama Başbakan SUAT KILIÇ Cumhurbaşkanı da SADULLAH ERGİN yada İDRİS NAİM ŞAHİN olur diye tahmin ediyorum

Tayyip cumhurbaşkanı olmaz.. Olursa ya başkan olur ya da başbakanlığa devam eder.. Onun derdi ülkeyi pazarlamak bu yüzden cumhurbaşkanı gibi herkese mesafeli davranıcak, sapkın sapkın konuşamıycak bir konuma gelmek istemez..

Tayyip cumhurbaşkanı olmaz.. Olursa ya başkan olur ya da başbakanlığa devam eder.. Onun derdi ülkeyi pazarlamak bu yüzden cumhurbaşkanı gibi herkese mesafeli davranıcak, sapkın sapkın konuşamıycak bir konuma gelmek istemez..

O adam bu saatten sonra başbakanlığa devam ediyor olursa bilinsin ki korkak bir milletle aynı toprağı paylaşmaya devam edeceğiz demektir..He bu adamın zaten derdi başkan olup dediğin gibi ülkeyi kesim kesim pazarlamak olacak..ama kanaatimce bu adamı başkan yapmayız..Sonuç olarak da 12.Cumhurbaşkanlığı için Allah yazdıysa bozsun ve inşallah erken seçim olur başbakanlıktan da olur..

Allah Korusun..!

Olur olur çok güzel olur

bu millet istedikten sonra bir avuç azgın azınlığın istemezükkkkk feryatları bir işe yaramaz

zaten yıldır feryat ediyorlar ama ellerine bir şey geçmiyor

Açıkçası istemem.Çünkü Türkiye'deki cumhurbaşkanlığı sembolik bir konumda.Şayet cumhurbaşkanı olursa ülkeye hizmetten uzak kalacağını düşünüyorum.Aksini iddaa edenler olacaktır ama tarih haklıyı haksızı ayırt edecektir...

Bende başbakan olarak kalmasını isterdim ama bu dönem onun son başbakanlığı çünkü kendisi artık aday olmayacağını açıkladı. Başbakan aday olmayacağım dediyse olmaz

Bu yüzden Cumhurbaşkanı olmasını isterim

Kirletmediği bir tek o makam kaldı.

beni en üzen ve kızdıran

şu fikri olmayanlar ile kararsızlar

size ben makarna yollayayım azıcık kararınız- fikriniz olsun............................

Çok gereksiz bir hareket olur =)

Geri