12. Sınıf Elektrik-Elektronik Beceri Dosyası Planı Hakkında

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arkadaslar bu sene staj görüyorum ama beceri dosyam için gerekli plan gerekiyormus her dönem için en az 1 temrinin dolu olması gerekiyormuş öğretmenlere sorduğumuzda net cevap alamıyorum tam bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Dostum bende makina ressamlığı staj öğrencisiyim.
Temrin olayı staj yaptığın işyerinde işi yaptığını gösteren bi çeşit belge gibi bişy istiyolar.
Örneğin ben yaptığım çizimlerin temrinlerini tutuyorum.Sende kurduğun devrelerin temrinlerini hazırla:)
Benm bildiğim bu.

Dostum bende makina ressamlığı staj öğrencisiyim.
Temrin olayı staj yaptığın işyerinde işi yaptığını gösteren bi çeşit belge gibi bişy istiyolar.
Örneğin ben yaptığım çizimlerin temrinlerini tutuyorum.Sende kurduğun devrelerin temrinlerini hazırla:)
Benm bildiğim bu.

benim staj yerinde yaptığım adam gbi bişiy yok yaw :S trafo nüvesi cakıyorum 2-3 lehim o kadar

Arkadaşım ben şuan işyerindeyim hemen senin işin bi elektirikçi abinin yanına gittim ve lehim yaparken buldum:)Sorununu anlattım ve dediki;Yaptığı işlerin resmini çekebilir,şemasını çizebilir ve internetteki ufak çizim devrelerinden yararlanıp hocasına gösterebilir dedi...
Şimdiden kolay gelsin:goz:

bak dostum bende siemenste staj yapıyorum bize hocalarımız tenvinler veriyo. bunları yapın diye her işyerine farklı tenvin veriyolar.. hocalarınızında size vermesi gerekiyor sanırım.

staj yerindeki işleri yazmıyacan bide yapacağın tenvine çünkü bazı işyerlerinde resim çekmek yasaktır ve projeler paylaşılmaz..

Geri