1299 Full Client (.Tek link.) / Kurulum ve Anlatım.

TheMetaor

тм ρRoduction
Reaction score
0

Bilindiği gibi artık 1705 e kadar pvp ilerledi.Gireceginiz serverın databasesi 1299 mu 1351 mi 1453 mü olduguna dikkat ediniz yoksa oyuna giremezsiniz.Şimdi ben size uyumlu Clientleri vericem. (27 Haziran 2012 )

1299 Client Tek Link

Hotfile.com: One click file hosting: pvp-indir.Client.rar

1299 Tarihte yerini aldı artık size işe yarar güzel bir client vericem bununla güncel serverlara giriş yapabilirsiniz.Gayet sade ce orjinalliğini koruyor.

1397 FULL CLİENT TEK LİNK

Merhaba Arkadaşlar...
1397 de Eksik Dosyalardan veya Part indirmekten biktınızmı?
İşte Buyrun Size Tüm Özellikler Bulunan Client J
Burdan Belirtiyim Kendi Uploadtim Değildir Fakat Fayadali Bir Paylaşımdır...
Buyrun Resimler Siz Karar Verin...

Ve Buyrun Link:
Not Link Gayet Hızlıdır... J
Link

KURULUM
İndirdiğiniz rar'ı c:/program Files ' in içine cıkartırıyoruz.
Program Filesin içinde Knight Online Klasörü Olusacak içine giriyoruz ve server.txt klasörünü açıyoruz.Ayarları hangi servera girecekseniz ip kısmına o serverın ipsini yazıyoruz.Files=1299 olmak zorunda çünkü gireceginiz serverda mutlak pach atacaktır.Oyuna Launcerdan girmek zorundasınız.Pach yüklendikten sonra ise launcer2.exe den.Resimleri aşagıda..
2l9wo.jpg

sxhffo.jpg

:thumbup:27 HAZİRAN 2012 GÜNCELLENDİ:thumbup1:

üstad yanlış anlama ama çok aradım virüslü çıktı hepsi bunda virüs yoktur inşallah
emeğine sağlık şimdiden

Yok virüs flanda exe kırıldıgı için nod flan virüs algılayabilir yani ben kendim kullanıyorum.

üstad yanlış anlama ama çok aradım virüslü çıktı hepsi bunda virüs yoktur inşallah
emeğine sağlık şimdiden

virüssüz exe bulman imkansız gibi bişiy ama zararsız virüstür dert etme :)

teşekkürler knka :) sabite aldım

teşekkürler
client sakat derseniz herşey sakat ftp den iniyo dosya oda virüslü olabilir

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Client Fulldür.
1- Uskodaki Her Map Kesinlikle Vardir
2- Usko Drop Vardir..
3- 47-83 Arasi Bütün Usko Exp Görevleri Vardir .
4- Bu Görevler Her Lvl'De %20 Exp Vermektedir . Ince Ayarlanmistir ..
5- Usko Grade Sistemi Oto G1 Yoktur . Clan Ortami Olussun..
6- Oto Master Ve Skill Görevlerini Yapmadim Cünku Kimse Istemedi Bunlar Otodur ..
7- Baslangic Itemlerini Clasa Göre Deisiyor . Bunlara Ilave Edilerek Baslangictaki Npcden Usko Görev Takilarini Aliyorsunuz..
8- Usko Border-Ft-Chaos- Zone -Base-Yeni Savas Alani-Gemi Savasi Eklendi Sorunsuz Çalismaktadir. ..
9- Gelistirilmis Premium Sistemi Eklendi ( Asagıda Detaylı Bilgi Verildi. )
10- Yaratiklarin Slotlari Ayarlandi Zamanlamalar Usk Gibidir . ( Moradon Haric ) Fakat Yaratiklar VARDIR..
11- Item Basma Oranlari Usko Gibidir Mesela +8 E %7 Daha Geçis Orani Ekliyor ..
12- 59 Ft Mavi Kutu 70-80 Ft Eklendi Mavi Kutu

Program Filesin içinde Knight Online Klasörü Olusacak içine giriyoruz ve server.txt klasörünü açıyoruz.Ayarları hangi servera girecekseniz ip kısmına o serverın ipsini yazıyoruz.Files=1299 olmak zorunda çünkü gireceginiz serverda mutlak pach atacaktır.Oyuna Launcerdan girmek zorundasınız.Pach yüklendikten sonra ise launcer2.exe den.Resimleri aşagıda..
2l9wo.jpg

sxhffo.jpg

kardeş senın dedıgın server.exe dosyası yok başka bişi olabilirmi?

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Client Fulldür.
1- Uskodaki Her Map Kesinlikle Vardir
2- Usko Drop Vardir..
3- 47-83 Arasi Bütün Usko Exp Görevleri Vardir .
4- Bu Görevler Her Lvl'De %20 Exp Vermektedir . Ince Ayarlanmistir ..
5- Usko Grade Sistemi Oto G1 Yoktur . Clan Ortami Olussun..
6- Oto Master Ve Skill Görevlerini Yapmadim Cünku Kimse Istemedi Bunlar Otodur ..
7- Baslangic Itemlerini Clasa Göre Deisiyor . Bunlara Ilave Edilerek Baslangictaki Npcden Usko Görev Takilarini Aliyorsunuz..
8- Usko Border-Ft-Chaos- Zone -Base-Yeni Savas Alani-Gemi Savasi Eklendi Sorunsuz Çalismaktadir. ..
9- Gelistirilmis Premium Sistemi Eklendi ( Asagıda Detaylı Bilgi Verildi. )
10- Yaratiklarin Slotlari Ayarlandi Zamanlamalar Usk Gibidir . ( Moradon Haric ) Fakat Yaratiklar VARDIR..
11- Item Basma Oranlari Usko Gibidir Mesela +8 E %7 Daha Geçis Orani Ekliyor ..
12- 59 Ft Mavi Kutu 70-80 Ft Eklendi Mavi Kutu

2l9wo.jpg

sxhffo.jpg

versiyon. 2039 yüklüyo nıye böyle oluyo açtıgın konuya bi cvp verde oynuyalım bızde!!!

versiyon. 2039 yüklüyo nıye böyle oluyo açtıgın konuya bi cvp verde oynuyalım bızde!!!

Server exe demedim zaten tekrar okursan dosya txt. formatında bi not bad :thumbup1:
Ayarlarını dedigim gibi yaptıgın anda girdigin serverda patch sistemi kaça göre ayarlandıysa atar onu dert etme ;) Sadece patch atsın sonra launcerdan oyuna gir olay bu :))

bende görmedim sanırım gezintiye çıktı =(( nerde link

agalar link e tıklıom flash getde % hiç ilerlemio

pişttttttttttttttttttttttttttttttt

Geri