lastvampire
New member
- Reaction score
- 0
13 sayısının uğursuz olduğu söylenir halbuki benim uğurlu sayım 13 sizce 13 sayısı ugursuz mu? 
valla 1529 sayısı iyi olur bende inanman 13 sayesinde şimdiye kadar bişey kazanmadım bide nasıl buluyorlarsa bu uğurlu sayıyı. onuda bilmem ya 13 çıktı diye bide tuhaf tuhaf bakmışlardı banaKHANCYBER' Alıntı:konu olsun torba dolsun diye bir anket olmuşben de birazdan 1529 sayısının uğursuzluğuna inanırmısınız diye bir anket açıcam katılım bekliyorum ona göre
![]()
binevi toplumsal soru olarak bu konuya bence memleketimizde hala ne tuhaf batıl inanöların olduğu düşünecek olursan üstüne bide insanların hayatlarını bu batıl inançları doğrultusunda yönlendirdiklerini düşünürsen hiçte saçma bi konu değilFLeTCh' Alıntı:ya bırakın konu kapansın alla alla nelerle uğraşıonuz adam gibi bi paylaşım yapın arklar lütfen
lastvampire' Alıntı:binevi toplumsal soru olarak bu konuya bence memleketimizde hala ne tuhaf batıl inanöların olduğu düşünecek olursan üstüne bide insanların hayatlarını bu batıl inançları doğrultusunda yönlendirdiklerini düşünürsen hiçte saçma bi konu değil![]()
hehehe böyle araştırmalara devam etHack_CEZACI' Alıntı:Uğurludur.Nedenmi?:
1+4+5+3=13