13 sayısının uğursuz olduğuna inanırmısınız?

13 sayısı uğursuzmudur

• uğurludur

Kullanılan: 12 19.0%
  • uğursuzdur

Kullanılan: 3 4.8%
  • ben böyle şeylere inanmam

Kullanılan: 48 76.2%

• Kullanılan toplam oy
    63

lastvampire

New member
Reaction score
0
13 sayısının uğursuz olduğu söylenir halbuki benim uğurlu sayım 13 sizce 13 sayısı ugursuz mu? :eek:

yok lem ne ugursuzu ben o gün dogmusum :) şimdi başlar tarşhleri toplayıp 13 ü bulmalar sonrada bu hristiyanlar içinb ugursuz bizim içn deel diye başlar matematik mühendislerimiz :)

bu ne şimdi anket mi:D
anket ise cevap verelim o zaman ...
ne uğurlu ne de uğursuz :D

bırak böle şeylere inanmayın saf mısınız diyecek ortam yok buna sevindim :D

konu olsun torba dolsun diye bir anket olmuş:)ben de birazdan 1529 sayısının uğursuzluğuna inanırmısınız diye bir anket açıcam katılım bekliyorum ona göre:)

hehehe

KHANCYBER' Alıntı:
konu olsun torba dolsun diye bir anket olmuş:)ben de birazdan 1529 sayısının uğursuzluğuna inanırmısınız diye bir anket açıcam katılım bekliyorum ona göre:)
valla 1529 sayısı iyi olur bende inanman 13 sayesinde şimdiye kadar bişey kazanmadım bide nasıl buluyorlarsa bu uğurlu sayıyı. onuda bilmem ya 13 çıktı diye bide tuhaf tuhaf bakmışlardı bana :)

ya bırakın konu kapansın alla alla nelerle uğraşıonuz adam gibi bi paylaşım yapın arklar lütfen

.

FLeTCh' Alıntı:
ya bırakın konu kapansın alla alla nelerle uğraşıonuz adam gibi bi paylaşım yapın arklar lütfen
binevi toplumsal soru olarak bu konuya bence memleketimizde hala ne tuhaf batıl inanöların olduğu düşünecek olursan üstüne bide insanların hayatlarını bu batıl inançları doğrultusunda yönlendirdiklerini düşünürsen hiçte saçma bi konu değil :)

lastvampire' Alıntı:
binevi toplumsal soru olarak bu konuya bence memleketimizde hala ne tuhaf batıl inanöların olduğu düşünecek olursan üstüne bide insanların hayatlarını bu batıl inançları doğrultusunda yönlendirdiklerini düşünürsen hiçte saçma bi konu değil :)

bak o zmn soruyu şöyle sor sizce insanların 13 sayısının uğursuz olduğuna inanması neye dayanıyor??? kolay gelsin

Uğurludur.Nedenmi?:
1+4+5+3=13

hehehe inanmayın kardeşim ala ala uğurlu günde ne oluo biri bana onu anlatsın yani gün uğurlu olunca noluo:eek:

hacı sen konuyu iyice dağıtın ya uğurlu gün değil uğurlu sayı ama sayıda kof uğurlu olupta nolcak sayısal lotoda bana 6 tutturmadı 13 :)

hehhe valla inanırmı yurdum insanı böyle hurafelere :)

Ya bunu Hristiyanlar cıkarmıs Hz. Muhammedin doumunu ayin 13. günü olarak kabul ettıkleri için!!!Cuma gunu de ordan geliyor!

boyle seylere ınanmam ..

Geri