Cix MeKan
CHaPKıN
- Reaction score
- 0

Evli ve 1 çocuk babası adam 13 yaşındaki kızla ilişkiye girdi. Şikayet üzerine gözaltına alınan adam "Ona aşığım, kendi rızasıyla ilişkiye giriyordum" diye kendini savundu. Küçük kız ise "O benim sevgilim" diyerek şikayetçi olmadı.
İlişkileri 6 aydır sürüyor Yuh artık, nereye gidiyoruz böyle! Biri henüz 13 yaşında bir kız, diğeri ise 26 yaşında evli ve bir çocuk babası adam. Samsun’da işsiz olduğu belirlenen Caner Ç. 6 ay önce tanıştığı 13 yaşındaki S.K. ile arkadaşlık kurdu. İlerleyen günlerde S.K., sık sık Caner’in evine giderek sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdi. Önceki gece kızlarının eve gelmemesi üzerine telaşlanan aile, "Kızımız kaçırılmış olabilir, bulunmasını istiyoruz" diyerek polise başvurdu. "Kendi rızasıyla yattık" HEMEN harekete geçen polis, yaptığı araştırmalar sonucunda kızın bulunduğu evi tespit etti. İçeri girdiklerinde küçük kız ve adam birlikteydi. Gözaltına alınarak karakola getirilen S.K., polise verdiği ilk ifadesinde, "Ben kimseyi kaçırmadım. S.K. uzun süredir benimle kendi isteğiyle birlikte oluyordu" diye savunma yaptı. Küçük kızdan şok sözler YAPILAN sağlık kontrolünde S.K’nın cinsel ilişkiye girdiği ve kızlığının bozulduğu tespit edildi. İşin şaşırtıcı ve vahim olan bir yönü de küçük kızın verdiği ifadedeydi. Küçük kız "Caner beni zorla alıkoymadı. Ben kendi arzumla cinsel ilişkiye giriyordum" dedi. İfadelerin ardından S.K. ailesine teslim edilirken, Caner Ç. küçük yaştaki kızı alıkoymak ve cinsel ilişkiye girmek suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.
Kaynak : http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=66887