psycho25' Alıntı:bu yürüyüş gerçekten iyi oldu ama bide avrupa birliğine hayır diye toplansak işte o zaman daha güzel olur :goz:
EMRE1001' Alıntı:585 DeĞİl 585.000 Dİr Polİsİn VerdİĞİ Resmİ Rakam.
Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:
70 Mİlyon - 585.000 Hayirci = Gerİye Kalan 69.415.000 EvetÇİ
Demokrasİmİzİn UygulaniŞi Bu Şekİldedİr.temsİlİdİr Ve ÇoĞunluĞun DedİĞİ Dedİk ÇaldiĞi DÜdÜktÜr.
Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:
Demokrasİmİzİn UygulaniŞi Bu Şekİldedİr.temsİlİdİr Ve ÇoĞunluĞun DedİĞİ Dedİk ÇaldiĞi DÜdÜktÜr.
EMRE1001' Alıntı:125 ila 250 ytl arasındaki harçlıklar ancak 585.000 kişiye yetmiş.para yetseydi belki bir kaçbin kişiyi daha meydanda görebilirdik.
etekleriniz tutuştu bir tane muhalif ses duyunca.
sizin sesiniz sadece böyle cılız çıkar.sokaktada 500 bin kişi olmadan bunu konuşacak cesaretiniz olmaz.sizin görüşünüze aykırı yerlerdede konuşamazsınız.
oysa ben ve benim gibiler her zaman ve heryerde doğru bildiğini erkek gibi aslanlar gibi haykırır.
ayrıca zekama hayran kalın tabiki.hanginizle isterseniz bi iQ testine varım.
kendi ağzınızla yakalandınız.70 milyondan yürüttüğüm bir mantığın esprisiydi(ifadesi)
585 000 kişi gibi düşünenler buna seçimde karşı çıktı ama hükümet (desteklemiyorum!)kuruldu.neymiş diğerleri çoğunluktaymış.
asıl ben sizin zekanıza hayran kaldım!
bizim gibileri başbakan yapmazlar ama sizin gibi bikaç muhalif ses kurulan tezgahın bi parçası olarak Başbakanları Cumhurbaşkanı yapar.
destek vermeyenlerde ,haksız çıkış noktaları yanlış ve dandik adamların bu protestoya dahil edilmesi ile destek verir.
(birçok işçi senkidasının yaptığı gibi)
sizde takdir ettiğiniz zekanızla sevmediklerinizin ekmeğine çok güzel çift katlı yağlar sürersiniz.
ayrıca cumhurbaşkanlığınada sırf gelmesin diyenlere inat gelmeli.
EMRE1001' Alıntı:125 ila 250 ytl arasındaki harçlıklar ancak 585.000 kişiye yetmiş.para yetseydi belki bir kaçbin kişiyi daha meydanda görebilirdik.
etekleriniz tutuştu bir tane muhalif ses duyunca.
sizin sesiniz sadece böyle cılız çıkar.sokaktada 500 bin kişi olmadan bunu konuşacak cesaretiniz olmaz.sizin görüşünüze aykırı yerlerdede konuşamazsınız.
oysa ben ve benim gibiler her zaman ve heryerde doğru bildiğini erkek gibi aslanlar gibi haykırır.
ayrıca zekama hayran kalın tabiki.hanginizle isterseniz bi iQ testine varım.
kendi ağzınızla yakalandınız.70 milyondan yürüttüğüm bir mantığın esprisiydi(ifadesi)
585 000 kişi gibi düşünenler buna seçimde karşı çıktı ama hükümet (desteklemiyorum!)kuruldu.neymiş diğerleri çoğunluktaymış.
asıl ben sizin zekanıza hayran kaldım!
bizim gibileri başbakan yapmazlar ama sizin gibi bikaç muhalif ses kurulan tezgahın bi parçası olarak Başbakanları Cumhurbaşkanı yapar.
destek vermeyenlerde ,haksız çıkış noktaları yanlış ve dandik adamların bu protestoya dahil edilmesi ile destek verir.
(birçok işçi senkidasının yaptığı gibi)
sizde takdir ettiğiniz zekanızla sevmediklerinizin ekmeğine çok güzel çift katlı yağlar sürersiniz.
ayrıca cumhurbaşkanlığınada sırf gelmesin diyenlere inat gelmeli.
KaRma' Alıntı:Sakin arkadasLarherkes kendi IQ 'sundan sorumLu kimin cebine kaç kuru$ girmiş kaç kuru$a vatanı satmı$ kim yalan söylüyor hepsi çıkar ortaya zamanı gelince :hhmanD
Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:
YOLDAŞ' Alıntı:585 kişi geliş polis raporuyla
herhalde bu polisler sadece 585 e kadar sayabiliyor
http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=44687