14 NİSAN Tandoğan Mitingine KAÇ KİŞİ KATILDI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

catig

New member
Reaction score
0
Bir PowerPoint sunumu, 14 NİSAN Tandoğan Cumhuriyet mitinginde kaç kişi vardı sorusuna bir cevap hazirlamis birileri

Tıklayın

arkadaşlar, resmi rakamlara göre 585 kişi ordaymış :D zuahaahahaahaaa tam komedi yaa :)

bu yürüyüş gerçekten iyi oldu ama bide avrupa birliğine hayır diye toplansak işte o zaman daha güzel olur :goz:

psycho25' Alıntı:
bu yürüyüş gerçekten iyi oldu ama bide avrupa birliğine hayır diye toplansak işte o zaman daha güzel olur :goz:

güzel fikir gerçektende

ayrıca paylaşım için teşekkürler catig
gerçekten güzel cevap olmuş :D
kaç kişi vardı diye soranlara
ama mitingde çok sevinsemde o kalabalığa
sayılarda değilim ;)

585 DeĞİl 585.000 Dİr Polİsİn VerdİĞİ Resmİ Rakam.

Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:
70 Mİlyon - 585.000 Hayirci = Gerİye Kalan 69.415.000 EvetÇİ

Demokrasİmİzİn UygulaniŞi Bu Şekİldedİr.temsİlİdİr Ve ÇoĞunluĞun DedİĞİ Dedİk ÇaldiĞi DÜdÜktÜr.

EMRE1001' Alıntı:

Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:

Demokrasİmİzİn UygulaniŞi Bu Şekİldedİr.temsİlİdİr Ve ÇoĞunluĞun DedİĞİ Dedİk ÇaldiĞi DÜdÜktÜr.

heraLde HackheLL tarihinin en sacma msj ını attın suanda .. bu sööLediin sana mantıkLı geLdimi ??

harrrRRRrrRRbbii tebrik ediorum seny .. neyse zekanada hayran kaLdıımı beLirtmeden gecemiyeceim ..

EMRE1001' Alıntı:

Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:

Bu mantıkla devam edelim 14 nisanda düzenlenen Türbana özgürlük mitingine katılan sayısı 3.000 dir ( resmi rakam :D )

o zaman 70.000.000-3.000=69.997.000 kişi Türban yasak kalsın diyor demektir.Temsili demokrasiye görede çoğunluk ne derse o olur o zaman ilelebet Türban yasak.:durdurun :durdurun :durdurun

Süpersin zekana ve mantığına hayran oldum Kemal Abiye söyliyelim hemen istifa etsin maliye bakanlığı yok yok kesmez seni Başbakan yapalım.

125 ila 250 ytl arasındaki harçlıklar ancak 585.000 kişiye yetmiş.para yetseydi belki bir kaçbin kişiyi daha meydanda görebilirdik.

etekleriniz tutuştu bir tane muhalif ses duyunca.
sizin sesiniz sadece böyle cılız çıkar.sokaktada 500 bin kişi olmadan bunu konuşacak cesaretiniz olmaz.sizin görüşünüze aykırı yerlerdede konuşamazsınız.
oysa ben ve benim gibiler her zaman ve heryerde doğru bildiğini erkek gibi aslanlar gibi haykırır.
ayrıca zekama hayran kalın tabiki.hanginizle isterseniz bi iQ testine varım.
kendi ağzınızla yakalandınız.70 milyondan yürüttüğüm bir mantığın esprisiydi(ifadesi)
585 000 kişi gibi düşünenler buna seçimde karşı çıktı ama hükümet (desteklemiyorum!)kuruldu.neymiş diğerleri çoğunluktaymış.

asıl ben sizin zekanıza hayran kaldım!
bizim gibileri başbakan yapmazlar ama sizin gibi bikaç muhalif ses kurulan tezgahın bi parçası olarak Başbakanları Cumhurbaşkanı yapar.
destek vermeyenlerde ,haksız çıkış noktaları yanlış ve dandik adamların bu protestoya dahil edilmesi ile destek verir.
(birçok işçi senkidasının yaptığı gibi)
sizde takdir ettiğiniz zekanızla sevmediklerinizin ekmeğine çok güzel çift katlı yağlar sürersiniz.

ayrıca cumhurbaşkanlığınada sırf gelmesin diyenlere inat gelmeli.

Allah Allah 500 kişi de bizim oradan geldi o zamm bu işte bi gariplik var :D

EMRE1001' Alıntı:
125 ila 250 ytl arasındaki harçlıklar ancak 585.000 kişiye yetmiş.para yetseydi belki bir kaçbin kişiyi daha meydanda görebilirdik.

sizin sesiniz sadece böyle cılız çıkar.sokaktada 500 bin kişi olmadan bunu konuşacak cesaretiniz olmaz.sizin görüşünüze aykırı yerlerdede konuşamazsınız.
oysa ben ve benim gibiler her zaman ve heryerde doğru bildiğini erkek gibi aslanlar gibi haykırır.
kendi ağzınızla yakalandınız.70 milyondan yürüttüğüm bir mantığın esprisiydi(ifadesi)
585 000 kişi gibi düşünenler buna seçimde karşı çıktı ama hükümet (desteklemiyorum!)kuruldu.neymiş diğerleri çoğunluktaymış.

bizim gibileri başbakan yapmazlar ama sizin gibi bikaç muhalif ses kurulan tezgahın bi parçası olarak Başbakanları Cumhurbaşkanı yapar.
destek vermeyenlerde ,haksız çıkış noktaları yanlış ve dandik adamların bu protestoya dahil edilmesi ile destek verir.
sizde takdir ettiğiniz zekanızla sevmediklerinizin ekmeğine çok güzel çift katlı yağlar sürersiniz.

İFTİRA ATIYORSUN.

O mitinge katılan kimseye 5 kuruş para verilmedi.Antalyadan Ankaraya giden tanıdıklarım var ve ankaradan katılan pekçoğu daha.kimseye para verilmedi.Sen AKP ve Türban mitingleri ile karıştırıyorsun galiba.o meydandaki insanların oyları parayla satın alınan oylara benzemez o meydandakiler 2 kilo bulgura vatanı satan kaypaklardan değildir.

Asıl etekleri tutuşan sen ve senin gibi düşünenler sizle aynı düşünmeyen insanlar bir miting yaptı bütün gazeteleriniz ve medyanız küçük düşürmek için elinden geleni yaptı.Tayyip Erdoğan bile takdir etti"demokratik hak" dedi onun kadar bile olamamışsınız.

İQ mevzuuna gelince seninle yarışacak bir insanoğlu olduğunu zannetmiyorum.Senin için ayrı bir kategori açmak lazım.:D

Sakin arkadasLar ;) herkes kendi IQ 'sundan sorumLu kimin cebine kaç kuru$ girmiş kaç kuru$a vatanı satmı$ kim yalan söylüyor hepsi çıkar ortaya zamanı gelince :hhmanD

EMRE1001' Alıntı:

KaRma' Alıntı:
Sakin arkadasLar ;) herkes kendi IQ 'sundan sorumLu kimin cebine kaç kuru$ girmiş kaç kuru$a vatanı satmı$ kim yalan söylüyor hepsi çıkar ortaya zamanı gelince :hhmanD

biz sakiniz (:)

arkadas IQ nun ne oLduğunu biLiyormuymuş önce onu bir sormak gerek ...

+ evet kimin cebine kaç Lira girer tabiki beLLi oLur ama böyLe şerefsizce ve aşşaLık bir iftiraya gönLüm asLa razı geLmez ..

sırf Laik bir cumhuriyet için yapıLan bir mitinge katıLanLara böyLe iftira atıLmaz ... e be adam hiç mi vicdanın yoq ..

EMRE1001' Alıntı:

Ve FormÜlÜ De ŞÖyle:

katılıyorum..

Mitinglerle bir mesaj verilseydi ve verilen mesajlar yerine gitseydi ve mesajı alanlar buna riayet etseydi vs..........yani bütün mitingler saçmalıktır.............
Her halde dünyada ençok miting yapılan ve eleştirilen ülke ABD olduğuna göre ve yine bu devletin başındakiler hiç birine değer vermediklerine ve bildiklerini okuduklarına göre...
Bu yapılan mitingde ne Türk Halkını temsil ediyor nede bir yerlere mesaj veriyor ve kimsede bu mesajı üzerine almıyor.
Sadece mesaja katılanlar övünüp duruyor her halde galiba sanırsam bu benim fikrim.

korkunun ecele faydası yok
onun için bu ve bunun gibi mitinglerin neden yapıldığını anlamaya çalışın
ne CHP nin ne ADD nin sokağa atacak parası yok
zaten para verilse eminim ilk olarak AKPliler gelirdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri