15 şehit 16 yaralı 13 kayıp asker-VATAN SAĞOLSUN

xeroxe

New member
Reaction score
0
ArkadaŞlar Yİne Aci Yİne HÜzÜn Yİne BoĞazimiza DÜgÜmlenen O Duygu Yİne Yenİden.hepsİnİ Anladim Fakat Nedİr Bu 13 Kayip Ne Demek Bİr Taburdan Asker Hemde 13 Tane Kusura Bakmayin Ama Ne Bu AÇiklayin Vatan Sagolsun.

vatan sağolsun vatan sağolsun da vatan başbakanı buna bi dur demesi lazım neydi bu çocukların ve ailelerinin suçu neydi...

NTV de naklen yayınlanıyor şu anda. Başbakan fotografçılara gülerek poz verip oy kullanıyor. Yazık yazık. Açıklama yapacak birazdan. Eşide aynı şekilde oy kullandı. İnanamıyorum ya basını suçluyor. Uygun yorumlar yapmıyorlar diyor. 17 asker şehit, 12 yaralı ve 10 kayıp. Bunlar önemli değil mi?

yaptı açıklamayı.her zamanki gibi ''kararlıyız,şehitlerimize ALLAH'tan rahmet yakınlarına ve milletimize sabırlar diliyorum''dedi.

başbakanın çocuğu olsa aynı şekilde ne yapardı acaba çok merak ediyorum:şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum

Uyanın;uyanmalıyız!!!!! o adam benim başbakanım deil kabul etmiyorum hükümetinide,meclisinide cumhurbaşkanınıda,yalaka medya patronlarınıda.amerikanın hepsi benim deil.
Benim olanlarsa 15 şehit 16 yaralı 13 kayıp kardeşim.
isyan geliyorrr altan altan az kaldı......UYANIN!!!!
benim kardeşlerimi öldüren benim kardeşim olamaz!!! vatan böyle sağ olmaz bizler ölürken????

Başımızdakiler Oy Sevdasında :mad: Kardeşlerimiz Kan Döküyor :(

öle bi duRuma geldik ki artık şehidim hakkını helal et bize diyemiyoruz ....

ArkadaŞlar Acimiz BÜyÜk Ama LÜtfen Şehİtler Üzerİnden Sİyaset Yapmayin

Allah Rahmet Etsİn Mekanlari Cennet Olsun

Hakkini Helal Et Şehİdİm...:(

Büyük Ortadoğu Projesi Eş Başkanından ne beklenir

Yazıklar olsun binlercedefa

şehitlerimiz siz rahat uyuyn

her bir akan gözyaşı sel
her bir akan kan bir afat
sanmayın ki yerde kalacak
şerifsizlerin akıttığı kan
ŞEHİTLER ölmez
bu VATANI da kimsenin bölmeye gücü yetmez

ArkadaŞlar Acimiz BÜyÜk Ama LÜtfen Şehİtler Üzerİnden Sİyaset Yapmayin

Allah Rahmet Etsİn Mekanlari Cennet Olsun

Hakkini Helal Et Şehİdİm...:(

ne siyaseti arkadaşım yaaa ben 15 kardeşimein hesabını soruyorum bunuda tabiki siyasetçilere soracam;kuzey ırak a yapılacak bir sınır ötesi operosyon da abd den izin alacak olan sayın A.GÜL e soracam.Barzani köpeği ^^siz pkk ya barışcıl bir yaklaşımla yaklaşın eğer cevap alamazsanız o zaman pkk yı terör örğütü ilan ederim^^^ derken bunun cevabını veremeyen sayın R.T.ERDOĞAN a soracam.sen buna mı siyaset diyorsun
sen buna siyaset diyorsan o şehitler sana hakkını helal etmez arkadaşım.....

asker siyasetle uğraşacağına biraz vatan için çalışsa bunların hiçbiri olmaz

Artık SAbrımız Tükeniyor..Bunca Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmamalı

Geri