15 yaşındaki kız köprüden atladı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İstanbul'da, isminin Cennet Yükselici (15) olduğu öğrenilen bir genç kız, Haliç Köprüsü'nden atladı. Sahil Güvenlik ekipleri, genç kızı arama çalışması başlattı.

Görgü şahitlerinin ifadelerine göre, öğlen saatlerinde köprüye gelen genç kız, kendini aşağı attı. Bir süre su yüzünde gözüken Cennet, daha sonra gözden kayboldu. Görgü tanığı Necdet Eker, "Atladıktan sonra gördük. Sadece kafası gözüküyordu. Başında kırmızı kurdele vardı. Bir arkadaş denize atladı, kurtarmaya çalıştı fakat başarılı olamadı. Arkadaşı daha sonra halatla geri çektik. Yaklaşık üç yıldır buradayım. Bu altıncı oldu. Burada sürekli intihar olayları yaşanıyor" dedi.

Polis, geride soru işaretleri bırakarak hayatına son veren Cennet'i intihara iten nedeni araştırıyor. Alaattin Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi 3.sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Cennet'in, internetteki bir paylaşım sitesine yazdığı "Gün gelir gidersin elbet. Zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye. Sende git şimdi, ardına bile bakmadan. Eğer dönersen bil ki ben orda olmam, çünkü yoruldum artık" sözleri dikkat çekti.

Sahil Güvenlik ekipleri, olayın ardından arama çalışması başlattı. Uzman dalgıçların da katıldığı arama çalışmalarının üç gün süreceği öğrenildi.

kaynak

kızın face'deki son mesajı : gün gelir gidersin elbet zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye sende git şimdi ardına bile bakmadan eğer dönersen bilki ben orda olmam ÇÜNKÜ: yoruldum artık..'''

Değmez , hiç bir şey için kendine kıymaya değmez. Gitti gencecik fidan :(

gencecik bir kız bu kadar çabuk nasıl yorulur anlamıyorum ki:( allah affetsin

Ateş Düştüğü Yeri Yakıyor Tabi KLavye Başından İyi Yapmış Demek Ne KoLay.
Daha 15 Yaşında Hepimiz Geçtik Onun Geçtiği YoLLardan.
Aşk Meşk Davasına Canına Kıymaya Değer mi KimbiLir Daha KimLer Çıkacaktı Karşısına.
Allah Anne Babasına Sabır Versin.

nedense 15-25 arası kızlar da genelde böyle bi hüzün denizinde boğuluyo mu desem artık.
"ölsem de kurtulsam gitsem buralardan uzaklara" falan vs. biriki erkek arkaadaşı terk ediyo "yoruldum artık çok acılar çektim, bedenim genç ama ruhum yaşlı" bu ve buna benzer moddalar ne bu yaa.. daha hayatın yükünü üzerleine almamışlar ne sorumlulukları var ne de kimseye bakmakla yükümlüler bu yaşta yoruluyorlar. intihar edince herşeyden kurtulacaklarını zannediyorlar..

Geri