19 Temmuz’da sigaraya son

mchasso

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
ev9kkl.jpg

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 19 Temmuz 2009’da sigaranın bar, kahve, kafe dahil olmak üzere her yerde yasak olacağını ifade ederek, sigara lobilerinin yasağın hafifletilmesi için harekete geçtiklerini söyledi.

Sigara yasağını hiçbir şartta ertelemeyeceklerini vurgulayan Akdağ, şunları söyledi: "Şu anda müstakil kahvehaneler, oteller, restoranlar, barlar, kafeler gibi yerlere henüz kısıtlama gelmemiş durumda. 19 Temmuz’a kadar uygulamaların biraz hafifletilmesi gibi bir yaklaşımımız asla olmayacak. Özellikle sigara lobisi, şimdi Türkiye’de böyle bir çabanın arkasında duruyor. Kesinlikle, kararlı bir biçimde kanun neyi gerektiriyorsa uygulamalara 19 Temmuz’da başlayacağız. Toplum da bize destek veriyor. Yapılan anketlere göre insanların yüzde 85’inin sigara yasağını olumlu bulduğu ortaya çıktı."

Kaynak:Hürriyet

TopLumda Kim Destek Veriyor..?

ßarLarda CafeLerde YasakLadın Hadi Sigarayı..?

Adam içkisinin Yanında Sigara içmeyecekmi..?

Sonuc OLarak ßarLardaki Müşteri ve ßar Sayısı AzaLcak işsizLiğin FazLa OLduğu üLkemizdeki ßu Sektördeki Herkes işsiz KaLacak.. Ek ßi işLeri Yoksa..

bu kadar saçmalık olmaz yaaa...adam kahvede oturup oyununu oynarken sigarasını içmek için kapının önüne mi çıkacak!!!kahveye gelen adam zaten sigarayı kabullenip gelio kahvede yassak ne die??!!!barda eğlenen adam içkisinn yanında sigarasını içemeyecek mi!!!hayret bişey kardeşim o zman sigara satışını da yasaklayın tam olsun...ben böle hükümetin..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKP İzmitte ßi ßarı Kapatmak İstedi.. Fakat Hiç ßir Sebep ßuLamadıLar.. ßar işLemeye Devam Etti..

Ama AKP ßarın Yanına Cami Yaparak ßarın Kapanmasını SağLadı..

Aynen ßu Hükümetin..

ben turizmde,clublerde çalışan bir dj im.mekana gelen insanlar yasak olsa dahi içecek.buna kimse engel olamaz.adam cezasını öder gene içer..ki 500-1000-2000 kişilik mekanlarda hiç kimseyi kontrol edemezler zaten..sadece garson yasak efendim der kimse tınlamaz bile..şahsen ben kabinde çalarken sigarasız yapamam.1.5-2 paket içerim.madem orda burda içmeyi yasaklıyorlar satmayı da yasaklasınlar kolaysa..cafelerde içmemeye alıştık gene de ama barda diskoda alkolün yanında buna kimse engel olamaz emin olun.

Ben kendi vatandaşımı tanıyoosam eğer bu olay hayatta Türkiye'de işlemez!! Kahve de oyun oynarken çayla içilen sigaranın yerini tutabilecek başka bi keyf daha var mıyaa bu dünya da???

Çayını yudumlayacaksın, sigaranı içeceksin, okey de düzgün taş gelmediği zaman arada bi küfürü de sallayacaksın!! Ben böyel olmayan okeye okey mi derim yaa!!

Daha 19 temmuza çok var.........:hhsigara

Bize Hukuk Fakültesinde ilk öğretilen şeylerden biri; Hiç bir kanunun akla ve mantığa aykırı olamayacağı idi.

Kahvehanelerde,barlarda hatta içkili lokantalarda sigara yasağı sizce ne kadar akla yatkın ve uygulanılabilirliği ne kadar mümkün?

Yasağın ardında Akp hükümetinin özellikle alkol ile alıp veremediği konusu umarım ki insanların gözünden kaçmaz...

sigarayı içmeyeler zarar görmesin diye cıkartılan bi yasa aslında bide sloganı var havamızı temiz tutalım diye bişey ya benim anlamadıgım olay su dumanı zararlı diyolar ama dısardaki havada daha fazla zehirliyici madde var bunu unutuyolar en göze carpanda motorlu tasıtların egzoz gazları sonra fabrika bacalarından cıkan duman sonra deodarantlar ee bu hükümet anca sigaraya karıssın yiyosa diğerlerine karıssa ya valla kim nederse desin sigara kişinin özgür iradesiyle içtigibişeydir zararlarınıda biliyodur mutlaka içen bu iradeyede karısamazlar bence

19 temmuz oLSun düşünürüz :hhsigara

Arkadaşlar 19 Temmuz sigara yasağına çok az kaldı. Bu kapsamda sigara içenleri sigarayı bırakmaları konusunda yüreklendiren bir site açılmış. Sigarayı bırakanlar fotoğraflarını yükleyip mesajlarını milyonlara ulaştırıyorlar. Ayrıca sigarayı bırakamayanlar için de yardım alabileceğiniz bilgilendirici bölümler de var. www.birakcekgonder.com

aklıma IV.Murat geldi. yasağı koyanlar da tedbil-i kıyafet denetlemere çıkarlar artık.

Geri