1966-2007 Arası Üniversite Sınav Soruları ve Çözümleri

rmbxxx

New member
Reaction score
0
Evet,

Üniversite sınav soruları daha önce defalarca verildi.

Ama hiçbirinde tüm soruların çözümleri yoktu.

Bunda ise yıllara göre sorular ve çözümleri var.

Yanlış duymadınız tüm soruların çözümleri mevcut....

Cevap yazmanıza gerek yok sadece TEŞEKKÜR butonuna basın yeter....

7. baskı
link : http://ul.to/wolmxe
link : http://rapidshare.com/files/422025419/1966-2007_OSS_sorularae__ve_____z__mleri.rar
şifre: [email protected]

NOT-1: Link güncellendi.

NOT-2: Linkin ölmesi durumunda sitem etmek yerine PM atmanız yeterlidir. Link en kısa zamanda güncellenir.

NOT-3 : Notebook'um tamir edildi. Harici Hard Diskimden verilerimin bir kısmını kurtarmayı başardım. Gecikme için özür diler, sabrınız için teşekkür ederim... Sabırlı arkadaşlara da bir kıyak yapıp rapid linki ekledim. Hepinize faydalı ollması dileklerimle... İyi çalışmalar.

Harikasın....

parmaklarına sağlık....

sakın linki silme bağlantı sorunum var hala indiremedim...

Linki silmeye hiç niyetim yok ama link hırsızlığına da göz yummak istemiyorum. Bu yüzden zaman zaman linki yenileyebilirm.

Zaten bu konuyu korumama en öenmli gerekçe senin gibi hasassas arkadaşların varlığı....

teşekkürler....

dostum eline sağlık bekledğn ilgi zamanla gelir merak etme

dostum eline sağlık bekledğn ilgi zamanla gelir merak etme

Teşekkürler kardeş...

Beklediğimiz ilgi değil o yeterince var zaten...

örneğin bir upload için 1500 den fazla indirme sayısı mevcut mesela....

ama teşekkür sayısı 20 ....

Görüntülenme sayısı da farklı değil 50 nin altında...

Bu da linkin aşırılmış olması demek...

Beklediğimiz insanların sadece biraz daha duyarlı olması.

teşekkürler, değerli bir çalışma tabi bilene....

ya arkadaşım sen ne yapıyosun anlamadım. Her yaptığın şeyden karşılık beklersen hiçbir şey elde edemezsin. Sen bir iyilik yapıyorsun ve ender bulunan arşivlerden birisini upload ediyosun , rar şifresini de lakabını yazarak reklamını çok iyi biçimde yapıyorsun ama yok teşekkür edilsin yok o yapılsın falan bunlar yüzünden çok teşekkür beklersin. Ben indirmek istedim mesela ama dosya bulunamadı uyarısı aldım yani dosyayı silmişsin. Orada teşekkür etmiş gözüksem de SANA TEŞEKKÜR ETMİYORUM git egolarını başka yerde tatmin et

ya arkadaşım sen ne yapıyosun anlamadım. Her yaptığın şeyden karşılık beklersen hiçbir şey elde edemezsin. Sen bir iyilik yapıyorsun ve ender bulunan arşivlerden birisini upload ediyosun , rar şifresini de lakabını yazarak reklamını çok iyi biçimde yapıyorsun ama yok teşekkür edilsin yok o yapılsın falan bunlar yüzünden çok teşekkür beklersin. Ben indirmek istedim mesela ama dosya bulunamadı uyarısı aldım yani dosyayı silmişsin. Orada teşekkür etmiş gözüksem de SANA TEŞEKKÜR ETMİYORUM git egolarını başka yerde tatmin et

doğru söze ne denir?

çok Sağulun Size Işlerinizde Başarılar Dilerim

emeğine sağlık, böyle birşeye teşekkür edilmez mi hiç.

teşekkürler ya ben yükleyemedim yinede sağol ya

Sağolasın çok güzel bir çalışma olmuş.Teşekkürler.

kardeşim bişey yapıyosun bırakta millet indirsin yani madem iyilik yapacaksın bunuda karşılık beklemeden yapyani iyilik o zaman iyilik olur.

Geri