1sc0rp!tX'i şikayet ediyorum ve açıklama bekliyorum modlardan!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım 1.cisi Konuyu Kapatan İscorpitx Olamaz Çünkü O Siyaset Modu Değil Bu 1.cisi...

2.cisi Orda İscorpitx'in Bahsettiği Şey Bu Ve Benzer Konuların Çok Defa Verildiği Ve Verilen Konularda Sitemizde Kapatılır Anlatabiliyormuyum?

Orda Çoğu Kişide Banlandı Derkende Bu Tip Gereksiz Polemik Yaratan Konular Yüzünden Banlandı Tekrar Tekrar Açılan Konular Yüzünden Banlanadı Demeye Çalışıyor Sana Herangibir Tehditte Bulunmammış Yanlış Bir Anlaşılma Olduğunu Düşünüyorum İyi Forumlar...

Öncelike iscorpitx arkadaşımız orada görevli moderatör değil..

verdiğin konu siyasette iscorpitx oranın moderatorü değil bu yüzden şikayetin geçersiz =)

Haklısın Ali.Gereken Burda FAzlasıyla Yapılır.

Ne gerek var böle konuLara yha hem bi mod. kapatısa bildiği vardır üstelik o oranın modu değil, dediğin gibi tehdite gelince ne yazmışki birçok kişinin banlandığını yazmış hiçte şikayet edilecek bişey yok !!!

Bende seni banlıyım o zaman bitsin gitsin bu iş he sen beni banlayamazsın diyosan
Bunu idrak edebiliyosan 1sc0rp!tX'in senin konunu kapatamıycağını biliyosun demektir birinden birini seç ya seniben banlıyım hemen
Yada Hatanı kabul et ortalık karışmadan Konudaki msjını sil olay bitsin

bakın değerli hocalarım belirttiğim gibi burda konu konunun kapatılması değil!!!!!
sadece msj ın içeriğine bakın ya şimdi burda burda bana şu ifade edlimeye çalışılıyor
"Defalarca Aynı Konular Açılmış Defalarca Tartışılmış Defalarca Birçok kez ÜYe BAnlanmış.."

bu banlanan üyelerin kim olduğunu ben tahmin edebiliyorum benim düşüncemi taşıyanlar olduğuna eminim yani belki bu (linkteki) konuma biri bana küfür etse emininki herkes tarafından artı "+" puan alacaktı.

HA AYRICA 1sc0rp!tX HOCAMDAN ÇOK ÖZÜR DİLERİM EĞER KALBİNİ KIRDIYSAM GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM!!!
BEN BİLMİYODUM HOCAMIN MOD OLMADIĞINI SON MSJ ONUN OLDUĞU İÇİN O'DUR DİYE AKLIMA GELDİ.

TEKRAR ÖZÜR DİLERİM!!!
SAYGILARIMLA GENGAR!!

arkadaşım konunu R€B€L kapatmış 1sc0rp!tX değil..
ayrıca 1sc0rp!tX yazdığı mesajda seni tehdit etmiyor..
daha önce bu tür konuların bir çok defa açıldığını ve yazılan forum kurallarına aykırı mesajlar yüzünden bir çok üyenin banlandığını belirtiyor..

yoksa sana karşı yapılmış herhangi bir tehdit yok..
ki olamazda..

ortada bir sorun kalmadığını ümit ediyorum..
iyi forumlar..

eğer ki konuyla ilgili daha detaylı bilgi istersen özel mesaj atabilirsin bana..
konuşuruz..

Bende seni banlıyım o zaman bitsin gitsin bu iş he sen beni banlayamazsın diyosan
Bunu idrak edebiliyosan 1sc0rp!tX'in senin konunu kapatamıycağını biliyosun demektir birinden birini seç ya seniben banlıyım hemen
Yada Hatanı kabul et ortalık karışmadan Konudaki msjını sil olay bitsin

arkadaşım ben senin zorunla 1sc0rp!tX hocamdan özür dilemem:!!!
1)ben bilmiyodum onun kapatmadıgını son msj onun olduğu için ben öyle zannettim
2)Konu belirttiğim tehditi 1sc0rp!tX hocam yapmamışsa bile şimdi sen yapıyorsun benim kimseden korkum yok hele senin gibi forumda hava atıp dolaşanlardan hiç yokum
3)ben forumda şuan rütbesi ne olursa olsun kimseye saygısızlık etmedim ve etmemde!!!!!!!!!

saygılarımla gengar!

TeŞekkÜr Ederİm!!!

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM VE MODLARIM
size teşekkürlerimi sunarım ortada çok büyük bir yanlış anlama var çok mutsuz oldum
ben konuyu 1sc0!rptX hocamın banladığını zannettim ama yanılmışım ayrıca o anki düşüncelerimle hocamın aslında benim yararıma verdiği öğütü yanlış anlamışım tekrar tekrar hepinizden özür dilerim!!!!!!!!!!!!!

1sc0!rptX HOCAMDAN ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

ÖZÜR DİLERİM

SAYGILARIMLA GENGAR!!!

Olayın Tatlıya Bağlanması Güzel Herkese İyi Forumlar =)

konu iskorpitx den şikayetçiyim diye başlamış, iskorpitx hocam diye bitmiş.:) yanlış anlamanın daniskası var bu konuda. sen doğru düzgün cümle kuramadığın gibi okumayıda bilmiyorsun zannedersem.

iskorpitx sen iyiliğini düşünmüş tehtit etmemiş ki....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri