2.Şok!!! C.Ronaldo Fener'de!!!

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
ReaL Madrid'e Transferi Gündeme Gelen Hatta Man Utd. Teknik Direktörü Alex Ferguson'un Görevi Bırakırım Ronaldo Giderse Sözlerinin Ardından Fenerbahçe'nin C.Ronaldo'yu Bonservisiyle Ücretsiz Tansfer Ettiği Kaydedildi.

35jz3as.jpg

Bunun Üzerine Teknik Direktör Alex Ferguson'un Da Görevi Bıraktığı, Man Utd. Yönetiminin Süper Kupayı Kaybeden Man Utd. Teknik Direktörü Alex Ferguson'u Kovmak İçin Bahane Aradığı Konuşuluyor.

FergusonG2608_468x632.jpg

Kaynak : Türkiye'nin En Kolpa Spor Gazetesi

yane fotomaç :hhmanD

öylemi dion dai =)

bide yattara ya giydirseler şu formayı :D bakacam yakışacakmı =)

Bu sefer FotoSpor demi :p
Yoksa fanatikmi
Yada takvim
BeLkide FotoGoL
:-D

Transferi yardımcısından öğrenen Ferguson'un çiğnediği sakızın boğazına takılması sonucu fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi. :)

Doktor; "bize getirildiğinde suratı pancar gibiydi" wassup man? what's going on ? dedik.
Ferguson ise bize "agghhla rogghnaldo laaagho mo" dedi.

Doktor; "diğer doktor arkadaşlarla söylediklerinden yola çıkarak boğulma riski yaşadığı konusunda hemfikiriz" dedi. :durdurun

izlenme rekoru kırmıyor arkadaşlar tıklanma rekoru kırıyor ben iki kere tıkladım bittim bu yaşta bu kadar tıklanıyor hadi sizde tıkılayın sadece gözlüklü bir snop ile sıradan bir rap şarkı videosu arkadaş kendi reklamını yapmış heralde tıklayın korkmayın

La iyiki toptan anlamıyorum. Yoksa size ne asparagas haberler üretirim.

bir an gercek sandım :DKendimi sazan giby hissediom :D

madness toptan anlasan bile bu gazeteler kadar atabileceğini sanmıyorum xD

fenerbahçe'liliğinden neden utanıyorsun ? bende fenerbahçeliyim. benzer bir konu açtım daha önce.
biz burada fotomaç gibi yalan haber yapanlarla dalga geçiyoruz anlayamadın mı ?

hahahah ronaldenyodan sora ronaldo :D:D:D bu sene fenerin sırtı yere gelmes

(fenerbahcemizi iki dkda kepaze ettiiniz walla:D)

Geri