menejer66
New member
BALO :
Baloda iki samimi arkadaş bir köşede kafa çekiyorlardı biri diğerine
-biliyor musun bu baloda nişanlım kız kardeşim ve senin eşin hariç bütün kadınlarla yattım
diğeri kafasını kaldırıp salonu şöyle bi göz gezdirdikten sonra
-benim yatmadığım hiç yok hepsiyle yattım . . .
TELEKIZ :
İki kadın birbirlerine kızlarını övüyorlarmış
-ayol bizim kız geçenlerde bi şirkette sekreter olarak işe başladı .patronu öyle iyi bi insan bizim kıza gözü gibi bakıyo onun için geçenlerde bi yazlık kiralamış onunlada yetinmemiş bide spor araba almış bizim kıza geçen hafta iş gezisine gitti bizim kızıda götürdü her gün evden alıyo akşam eve bırakıyo geçen gün işleri uzamış evinde misafir etmiş bizim kızı ayol kız bi görsen inciler altınlar takılar elbiseler bizim kızı patronu hakikaten çok seviyo sahi sizin kız ne iş yapıyor demiş kasılarak
-valla bizim kız telekız oldu ama sizin kadar rahat anlatamıyorum . . .
Baloda iki samimi arkadaş bir köşede kafa çekiyorlardı biri diğerine
-biliyor musun bu baloda nişanlım kız kardeşim ve senin eşin hariç bütün kadınlarla yattım
diğeri kafasını kaldırıp salonu şöyle bi göz gezdirdikten sonra
-benim yatmadığım hiç yok hepsiyle yattım . . .
TELEKIZ :
İki kadın birbirlerine kızlarını övüyorlarmış
-ayol bizim kız geçenlerde bi şirkette sekreter olarak işe başladı .patronu öyle iyi bi insan bizim kıza gözü gibi bakıyo onun için geçenlerde bi yazlık kiralamış onunlada yetinmemiş bide spor araba almış bizim kıza geçen hafta iş gezisine gitti bizim kızıda götürdü her gün evden alıyo akşam eve bırakıyo geçen gün işleri uzamış evinde misafir etmiş bizim kızı ayol kız bi görsen inciler altınlar takılar elbiseler bizim kızı patronu hakikaten çok seviyo sahi sizin kız ne iş yapıyor demiş kasılarak
-valla bizim kız telekız oldu ama sizin kadar rahat anlatamıyorum . . .