2008-2009 Sezonunda Turkcell Super Lig şampiyonu hangi takım olur?

2008-2009 Sezonunda Süper Lig şampiyonu kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Arkada$Lar biLdiğiniz üzere geçtiğimiz sezon (2007-2008) 'de GaLatasaray mutLu sona uLa$tı ve rakipLerine 6 puan fark atarak büyük bir ba$arıya imza attı.
Ligin en zevkLi yanı son haftaLara kadar 3 takımın $ampiyonLuk $ansı oLması ve son haftada 2 takımdan birisi GaLatasaray $ampiyon oLdu.BeLki Bjk nin ya$adığı taLihsiz oLayLar oLmasa Lig daha farkLı oLabiLirdi.SıraLama oynamaLar oLabiLirdi.Neyse geçen Lig böyLe geLdi geçti.
Önümüzde $imdi koskocaman 2008-2009 sezonu var ve bu sezonda sizce mutLu sona kim uLa$acak ?
Görü$Lerinizi aLaLım . =)

Bu Seneki Ilk üçlü Değişmez Bence...

Galatasaray Hagi Ile Başlarsa Iş Değişir Tabi...

:biggrintabikide ankaragücü:biggrinben galatasaylıyım ama öle gözüküoki bence fenerbahçe olur

Fenerbahçemin Bu Sezon Ligden Düşen Takımlara Kaptırdıgı Puanları Göz Önüne Alırsak
seneye pabucun pahalı oldugunu anlayacaklardır. Gene Tatlı Bi Fb-Gs Çekişmesi Olacak
İnşallah Bi Terslik Çıkmazsa Fenerim Seneye Şampiyon :)
DAha Transfer Haberlerini Konusmadan Şampiyonluga Yorum Yaptık Hayırlısı Bakalım :)

transfer haberlerını fılan ogrensek olurdu da sımdıden baya bı sallama gıbı olur tahmınler..

neyse ben denizlispor diyorum..

Galatasaray

cimbom diyorum başka bir şe demiyorum

Ah şu Hakem Hataları Gecen Seneki Gibi Tekerrür Etmezse çok Büyük Olasılıkla Beşiktaş Olacaktır

bence bir iki transferle biz yani cimbombom olacak şampiyon allahın izni ile

çıldırın çıldırın cimbom için çıldırın

Geri