2008 Bayan Saç Modelleri

KıRmızıKız

Kayıp üLkenin Prensesi
Reaction score
0
2008 saç modası anlaşıldığı kadarıyla çoğunluk kısa saçmış..:sigara:​

6gtii5g.jpg

17-2.jpg

21.jpg

25.jpg

29.jpg

30-1.jpg

adszvi9.png

6gtii5g-1.jpg

cıx..beğenmedim :sigara:
saçlarımı kestirmeye kıyamam bile ben..:sigara:​

Bende kadında kısa saçı hiç sevmem. Demek ki saç modası konusunda 2008 yılını kınıyorum :melek

Emeğine sağLık (=
Nişanda bunLardan birini yaptırırsın artık :p

ben kestirdim saçlarımı :( bu kuaförlerin elinin ayarı hiç yok uclarından al dedim kafamda saç bırakmadı :Sopa

beğenmedim hiç birini :sigara:

waLLa ßen ßayanda fönlü saçlara ßayıLıyorum onun bi makinesinle falan çekiyorlar çok deli duruyor ;)....

kısa saC yakısana yakısıyo.... hımm bugun yakından gördüm ewet yakısıyomus : ))

Sol alt köşedeki hanfendinin kendisi de saç modeli de ziyadesiyle güzel olmuş...

Bu arada bu Hackhell Girls bölümüne ilk uğrayışım ...Ben burada hanımlar kendi aralarında takılıyorlar sanıyorum..Öyle İspik i falan görünce şaşırmadım desem yalan olur :saskin:saskin

ben kestirdim saçlarımı :( bu kuaförlerin elinin ayarı hiç yok uclarından al dedim kafamda saç bırakmadı :Sopa

beğenmedim hiç birini :sigara:

aynen ya sadece kırıklar için gttm kısacık kaldı bide dioki bu saç kısamı :D:D:D

Sol alt köşedeki hanfendinin kendisi de saç modeli de ziyadesiyle güzel olmuş...

Bu arada bu Hackhell Girls bölümüne ilk uğrayışım ...Ben burada hanımlar kendi aralarında takılıyorlar sanıyorum..Öyle İspik i falan görünce şaşırmadım desem yalan olur :saskin:saskin

Benım asıl bölümüm burası dai... cok eglenceli buralar :durdurun

Geri