2008 Ford Mustang GT baska soze gerek yok

djann

New member
Reaction score
0
Arkadaslar bu araci denedim super kalkiyoo yaa denemenizi gonulden isterim daha ne diyeyim

Year: 2008
Make: FORD
Model: MUSTANG GT
Mileage: 16100
Transmission: AUTO
Engine: V8 - 4.6 LT SOCH

SP_A0626.jpg

SP_A0627.jpg

SP_A0628.jpg

SP_A0629.jpg

SP_A0630.jpg

SP_A0631.jpg

SP_A0634.jpg

müthişmişşş.. saolasın

bu galeri nerde ya sırf spor ve sürati sevenler için otomobil satıyo güzel araba be bu arabayı türkiyede kullanmak biraz yürek birazda siskinbir cüzdan ister offf offf loto sıksın ilk bu arabayı alıcam ....

bu galeri nerde ya sırf spor ve sürati sevenler için otomobil satıyo güzel araba be bu arabayı türkiyede kullanmak biraz yürek birazda siskinbir cüzdan ister offf offf loto sıksın ilk bu arabayı alıcam ....

arkadasim malesef turliyede degilim amerika orlandodayim her aldigim yeni arabalari satmadan once buraya koyacagim.

Su an bir adet pontiac grandprix tuning yapiyorum az tuning ama oz olacak yakinda koyacagim :victory

Resimlerdeki site adreslerini editlesen iyi olur :victory

ozur dilerim bir daha ki sefere daha dikkat edecegim ozur dilerim tekrar

Araba türkiyede 350€ kiralık istiyen birgünlükte olsa sahibiymiş gibi hatta dahada iyisi bir polisiye filmdeymiş gibi kullanabilir.Bana sormayın araştırın bulursunuz epey bi var.,son noktadaysa 2010 model Mustang Shelby GT500 kompresör ve intercooler destekli 5.4 litre hacminde V8 motora sahip. Azami devri 6250 olan motorun gücü 540 beygir.

hayatta ken binilmesi gereken arabalardan

ne öttürür bu yolları beee kızlar beni gezdir die ağlarlar walla:durdurun

Mustang Warsa Başka Birşeye Gerek Yok.

Geri