2009 Msn Hatası !

darkheal

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar 2009 Msn i yükledim [Yeni Çıkan] Hata Raporu Veriyor Her Çalıştırdığımda ! Sizde de böyle bir sorun varmı ? çözen arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini istiyorum. Teşekkürler!

Tema'nı XP Standart yaparsan düzelecektir.

Temam Zaten Xp :) bununla ne alakası varki ?

Ya 8.5 den Şaşmam Aslında Silip Onu Yüklüyorum Şuanda İlerde Bu 8.5'lerde Güncelleme Hatası Verirde Birgün Yükleyip Hiç Giremezsem :(

patron bende de aynı şey var siliorum şuanda eskisini yüklemeyi denicem çok aptalca bi hata daha doğru dürüst onaylanmadan beta olan şeyi beta demeden yayınlıyorlar biz de beta değil die indirioruz neyse..

Aynısı bende oluyor

1) Bilgisayarım > sağ tuş > özellikler

2) Gelişmiş > Hata bildirimi

3) "Hata Bildirimini Devre Dışı Bırak" sekmesini tıklayın.Tamam deyin.sonraki pencereyi de uygula tamam diyerek kapatın.

Ama şimdi düzeldi .. Sadece önemli şeylerde uyarını işaretledim..

Söylediğin Şeyi Yaptım Ama Şimdi Yüklemeye Korkuyorum Boşuna Uğraşmıyım ? Eminmisin Kesin İşe Yarıyacağına ?

her seferinde karşıdan yükleyerek indirdiğin için korkuosun dimi hacı bende aynen :D 100mb olmasa bari indiririm hep de şuana kadar 3 kez indirdim hiç olmadı şimdi deniorum bunu da sonuçtan haberdar ederim ben.

İlk başlarda kapat filan geliyo ama bir kaç kere basınca bir daha gelmiyo..Bende bilgisayarı kasıyo diye sildim..

arkadaşım wlm 9 da aynı hata bende de vardı kaldırdım 8.5 kurdum sımdı rahatım:D kaldırmada sorun yaşıyorsan yada kaldırdıgın halde yenı surumu bılgısayarınızda zaten var dıyorsa asagıdakı programı kurup calıştır messengerla ilgili tum programları kaldır..sonra tekrar yuklersın 9 veya 8.5 i

http://download.microsoft.com/download/e/9/d/e9d80355-7ab4-45b8-80e8-983a48d5e1bd/msicuu2.exe

Saolasın kardeşim bi ara tutturmusdu yükleyemezsin diye üşeniyorum şimdi tekrar indirmeye :)

İlk başlarda kapat filan geliyo ama bir kaç kere basınca bir daha gelmiyo..Bende bilgisayarı kasıyo diye sildim..

kardeşim oldu işe yaradı sağolasın ! :)

Geri