2009 Yılında Hangi Dershaneye Gitmek İstiyorsunuz?

2009 Yılında Hangi Dershanede Egitim Görmek İstiyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    71

erdem_168

New member
Reaction score
0
Ewet Arkadaşlar 2009 Yılında hangi dershaneye gitmek istiyorsunuz.Oy kullanan arkadaşlardan ricam nedenlerini de yazarlarsa konu daha faydalı olur.

ben gitmeyeceğim ama yorum yapmak istedim. daha önce fem'e hiç gitmedim. mef, fen bilimleri ve final'e gittim. aralarında en çok final'den memnun kaldım. rehberlik servisi çok iyi, herkesle eşit ilgileniyorlar. ayrıca öğretmen kadrosuda iyiydi. tabi çalışan adam için farketmez dershane ama bana sorulsaydı final derdim. bu arada soru bankası, anlatım kitapları ve dergilerinide çok beğendim.

yorumun için teşekkür ederim dershaneye yazılıcam da sizin de fikirlerinizi merak ettim HackHell ailesi olarak bana yol gösterirseniz çok sevinirim

bn sınav a gidicem sayısalcılar ıcın çok ideal bi dershane sonucta labratuarı olması ii bir ayrıcalık bbnm gittiim dier dershanelerde yok ... ayrıca öğretmenleri de cok ii özellikle ingilizce ve fen öğretmenleri ....dier öğretmenler ne kdr ii bilmiorum cunku onnlarla gorusemedım daha

ßn finaLe qideceğim.öğretmenLeri,dershaneLeri faLan cok iyi

fem e gitmek istiyenler için bir tavsiye fem genelde proje sınıvlarına agırlık veriyor diğersınıfları cok boşluıyor ssize eğer derece yapıcak kadar iyi değilseniz gidin

Uğur Dersanesi :d:d:d

Dersane Eğitimine Güvenmiyorum ..

1 Kez Gittim Ve Başarmı Düşürdüğüne Inanıyorum ,

Dersaneye O Para Verilene Kadar Gidin özel Okula !!!

final tabikide su ana kadar gittiim en ii dersane

fem en iyisi hemde yayınları da iyi inş oraya giderim ben

son sınıfa geçtim. ne dershane ne özel hoca gördüm. almancadan kaldım yazın işten aldığım parayla özel hoca tuttum. aileme eğitim masrafım en alt düzeyde. bu sene de gitmeyi düşünmüyorm dershaneye. öss de ilk sene gidemezsem ki gideceğim inşallah ailemin üstümde pek fazla söz söylemeye hakkı olmasın istiyorm. gitmek isteseydim finale giderdim heralde bizim okuldaki tüm güzel kızlar orda :durdurun

Geri