2010 da bakın neler olacak

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

evet arkadaşlar 2010 da neler olacak diye düşünürken 2010 da TÜRKİYE'MİZİN
FALINA BAKMAK İÇİN SELİME TETENİN YANINA gittim o da beni kırmadı ve küresinin başına geçti ve başladı sölemeye

ACUN ILICALI

yeter evladım nedir senden çektiğimiz ?hangi kanala baksak sen çıkıyorsun o yarışma senin bu reklam benim derken eycene medya maymunu olacaksın ona göre aha bak televizyonlar yetmezmişgibi bide sihirli küreye den bile sen çıkıyorsun

EMİNE AYNA

gızııım gızımmmm sen hiç aklılanmayacakmısın ? dilini tuttun tuttun yoksa açılım maçılım demezler dosdoğru maphusa tıkarlar seni orada '' dağlar dağlar viran dağlar '' türküsünü okur durursun .

CEM YILMAZ

GORA dan sonra AROG iyi fikirdi ama benden sölemesi VAHŞİ BATIDAN sonra ITAB İŞHAV tutmaz peşin peşin söyleyeyim

KEMAL KILIÇDAROĞLU

bırak memleketin her köşesinden gelen yolsuzluk dosyalarını okumayı da biraz proje üret hani illa müfettiş olcam diyosan gari müfettiş gadget i örnek al te böyle müfettiş clousseau gibi ortalıklarda senninde dandi diye kafa bulanlar bu sefer pembe panter demeye başlıycak ona göre

MUSTAFA SARI GÜL

benim pek aklım ermez ama bana sorar san sen biraz daha belediye reisliğinde sebat et neden dersen memleketin ekseriyeti AĞLARKEN reisi cumhur Abdullah ''GÜL'' BAŞVEKİL sarı 'GÜL' OLMAZ FAZLA GELİR

HADİSE

ne acayip çorap reklamında oynacan diye insan orasını burasını gösterir mi heç sen şarkı türkü okumana bak yok sa üç kuruş kazanacam diye üşüteceksin sora selime tete bana şişe vurda iyleşeyim diye dayanma kapıya tövbe esrafurullah poponamı vurcam şişeyi be gızım

HÜLYA AVŞAR

eskiden pek güzelcene bir gızceydin ama geçti o günler bu sene birini kandırdın kandırdın yoksa evde kaldığının resmidir sor bakalım gülbene gocası tarafından yaşı geçmemiş bir dul adam filan varmı?

TAYYİP ERDOĞAN

obama nın aklına pek uymasan eyi edersin o gara gızancığın yanında dikkatlicene ol gozmik odalarla aklını bulandırırken memleketin bir köşesinde ipler elden çıkmasın

BÜLENT ERSOY

bu sene İBRAHİM TATLISESDEN bir evlilik teklifi alacaksın ama sakın zere kabul edeyim deme bu yaştan sonra sen goca dırıltısı çekemezsin reklam kokan hareketler bunlar

FATİH TERİM

sen de bu horozluk varken daha çook oturur teklif beklersin 2010 başlarında EGO ALDIRMA ameliyatı ol belki o vakit 2010 -2011 sezonu kendine çalıştırabilek eyi bi takım bulabilirsin

BEREN SAAT

BEHLÜL BEHLÜL derken ne irezil ettin bütün sene kendini o sarı çıyan ayak altında dolaşırken boynuzlu adnan a garılık da yapamazsın artık yaprak dökümüne gitsem kaymakam ali rıza bey in başı yeterince dertte istemez seni ayak altında hanımın çiftliği diyecem ama sen orada da rahat durmazsın güllünün gocasına yazılmaya kalkarsın en iyisi behlülle aranızdaki şu meşhur yastığı sırtına al biraz otur dinlen

RECEP İVEDİK

millete bu noksan akıllılık varken sen daha çoook ekmek yersin irecep
2010 senin senen olacak yandaş medyadan köşe yazarlığı pkk dan Diyarbakır belediye başkanlığı ve Fener bahçeden sağ açık oynama teklifi alacaksın hepsini kabul et Engin ardınç tan osman baydemirden ve Colin kazımdan ne eksiğin varki senin yürü be TAŞ ARABASI

OSMAN BAYDEMİR

terbiyeni takındın takındın yoksa bu sene o senin gapçık ağzına isot dolduracaklar hiç kimse yapmazsa gelip ben yapacağım bu işi sen anandan heç mi terbiye almadın bakiiiiim ?

kimine göre forum bana göre aile

Geri