225 bin TL'yi kabul etmedi ve...

Junior - Kacan

Forumun Küçük Kaçanı
Altın Üye
Reaction score
0
kabul-etme.jpg

10 kutuda 500 bin TL'nin olduğu 'Var mısın yok musun'da çok ilginç bir gece yaşandı.

Kura sonucu tekrar yarışmaya hak kazanan eski yarışmacı Metin, büyük bir hüzün yaşadı. Metin son 5 kutuya 3 tane 500 bin TL, 1 tane mavi ile girmeyi başardı. Hamdi Bey'in teklifi ise 225 bin TL oldu. Bu teklife "Hayır" diyen Metin 'Bunu ben hak ettim' dedi ve yarışmaya devam etti.

Tekliften sonraki ilk kutuda 500 bin TL'den birini bulan Metin hayal kırıklığı yaşadı.Ardından Hakan'ın kutusunu seçen Metin, 500 bin TL'nin çıkmasıyla yıkıldı. Bu kez Hamdi Bey'in teklifi 112 bin TL oldu.

Metin, büyük bir riske girerek Hamdi Bey'in 112 bin TL'ik teklifine "Yokum" dedi. Büyük bir heyacanın yaşandığı gecenin sonunda yarışmacanın kutusunda 200 TL çıkınca stüdyoda büyük bir hüzün yaşandı.

KaynaK

Helal Olsun Kutuya Gitmiş Ama Şanşa Bak 200 TL Çıktı..

bu yarışmaya kadar neredeyse herkesin kutusunda 500 vardı ama herkes teklifi alıordu..

bunlar insanları fena kandırıyorlar ya bence kutuları seçtikten sonra birşeyler degiştiriliyorrr

gerizekalılık parayla deil ya, beleş :D

aza kanaat getirmeyen çoktan olurmuş...

Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz ...

24 kutudan 23'üne 500 bin koysaLar kimse aLamıcak =)

bu yarışmada bi katakulli yoksa topum.

Adam Zaten Yarışmaya Başlarken Benim İhtiyacım Yok Demişti :smile:

bos insanLar.......

Aptal işte Bildiğin Aptal Hiçte üzülmedim 500.000 i alamazlar Bu kadar yaklaşıo ama kimse alamıo ben çözemedim bu işi ben olsam 225 le deavam ederdim o da olmadı 125 bin ile Çok büyük salaklık yapmş

Gecmis olsun :sigara:acun bitirse artik su yarismayi baydi artik =)

Yaw Metin ' i taktir ediorum hiç salak malak demeyin :)

kutuya gıdıp 500 u almak ıstedı ama şansızdı . . .

inanılmazı başaracaktı oLmadı oLabiLirdi..

Geri