BlackWomaN
New member

http://rapidshare.com/files/98184102/250_fontss__BLACKWOMAN.rar
rar şifresi = BW_hackhell
rar şifresi = BW_hackhell
En güzel seçme fontlar burda...Korku ,sevgi,bilim,techno,china,gothic,happy,acid,kinkie ve daha birçok türde yazı fontlarının en iyilerini seçip ekledim umarım beğenirsiniz...Resimdekiler içeriğin bir kısmının örneğidir...
Arkadaşlar sizlere tavsiye fontlarını asla c/windows içine direk atmayın bu şekilde ilerde sorun verirebiliyorlar yada görünmüyorlar size tavsiyem ise;
Denetim masasından yazı tiplerine tıklayın
Dosyadan yazı tipi yükle ye basın
Sonra tüm fontları tek bi klasöre çıkarın dosyalarından
O dosyayıda açılan yazı tipi yükle kısmının sol alt kısmındaki c/windows klasör kısmından yerini bulun
Bulduğunuz klasörü tamam diyerek seçin ve tümünü seçi tıkladıktan sonra üst sol kısımda hepsini yükleyecek
Son olarakta tamam deyin hepsini otomatik yükleyecektir...
Böylece ilerde sorunda çıkmaz...Ama direk içine atarsanız daha sonra sorun çıkabilir...Daima tüm fontlarınızı bu şekilde yükleyin...
Denetim masasından yazı tiplerine tıklayın
Dosyadan yazı tipi yükle ye basın
Sonra tüm fontları tek bi klasöre çıkarın dosyalarından
O dosyayıda açılan yazı tipi yükle kısmının sol alt kısmındaki c/windows klasör kısmından yerini bulun
Bulduğunuz klasörü tamam diyerek seçin ve tümünü seçi tıkladıktan sonra üst sol kısımda hepsini yükleyecek
Son olarakta tamam deyin hepsini otomatik yükleyecektir...
Böylece ilerde sorunda çıkmaz...Ama direk içine atarsanız daha sonra sorun çıkabilir...Daima tüm fontlarınızı bu şekilde yükleyin...