250 Adet Süper Font..Horror,science,love,Music,Tv,Grunge ve daha birçok türde fontlar

BlackWomaN

New member
Reaction score
0
FFFF-1.jpg

En güzel seçme fontlar burda...Korku ,sevgi,bilim,techno,china,gothic,happy,acid,kinkie ve daha birçok türde yazı fontlarının en iyilerini seçip ekledim umarım beğenirsiniz...Resimdekiler içeriğin bir kısmının örneğidir...

Arkadaşlar sizlere tavsiye fontlarını asla c/windows içine direk atmayın bu şekilde ilerde sorun verirebiliyorlar yada görünmüyorlar size tavsiyem ise;

Denetim masasından yazı tiplerine tıklayın
Dosyadan yazı tipi yükle ye basın
Sonra tüm fontları tek bi klasöre çıkarın dosyalarından
O dosyayıda açılan yazı tipi yükle kısmının sol alt kısmındaki c/windows klasör kısmından yerini bulun
Bulduğunuz klasörü tamam diyerek seçin ve tümünü seçi tıkladıktan sonra üst sol kısımda hepsini yükleyecek
Son olarakta tamam deyin hepsini otomatik yükleyecektir...

Böylece ilerde sorunda çıkmaz...Ama direk içine atarsanız daha sonra sorun çıkabilir...Daima tüm fontlarınızı bu şekilde yükleyin...

€line saglık bacim:D:D

Teşekkürler black. Eline sağlık.

çok güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım C:\WINDOWS\Fonts burayamı atacağız

hayır denetim masasından yazı tiplerine tıkla dosyadan yazı tipi yükle ye bas soonra tüm fontları tek bi klasöre çıkar dosyalarından o dosyayıda açılan yazı tipi yükle kısmının sol alt kısmındaki cwindows klasör kısmından yerini bul ve tümünü seç de ve tamam de hepsini otomatik yükleyecektir...Böylece ilerde sorunda çıkmaz...Ama direk içine atarsan daha sonra sorun çıkabilir...Daima tüm fontlarını bu şekilde yükleyin...

yükleme konusunda bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler

Geri