3.6.4 - Hide-hack (kolay Kurulum) (Resimli Hide-hack)

dj_blue

Member
Reaction score
0
Arkadaşlar Önceden hide-hack kurulumu yapıcaz diye forumu bir güzel bozuyorduk sonrada tekrar kuruyorduk bir sürü kodla uğraşıyorduk artık bu işkence bitti arkadalar
Tek bir işlemle Hide-hack kurulumu yapıcaz.

HİDE HACK İNDİR

Kurulumu:

Eklentideki xml dosyasini urun yöneticisinden import edin.
Yine ekteki images klasörunun içindekileri kendi ftpnizdeki imagesin içine atin.(resimleri Kendinize göre ayarlayın)

Hepsi bu kadar Arkadaşlar İş bitti.

Konu Sabitlenirse sevinirim.

Bi tşk çok görmeyelim :)

peki bunun hızlı cevapta simgesini tıklayarak yapmak istiyorum nasıl yapabilirim

Enterasan Bir İstek ama amacını anlayamadım Hızlı cevaplaya bağlamana gerek yok zaten cvp yazdığında konu açılacak ki ne demeye çalıştığını anlamadı..

bb kodlarından hızlı mesaj yerine nasıl ekleriz yani simgesini tıkladığımızda taglar çıksın yazmamıza gerek kalmasın
nasıl yaparız

kardeşler
abiler sizden ricam olcak yaw bi site var beni sürekli banlıyolar ve ben buna uyuz oldum pc de anlamadığım tek konu web hack kim bana yardım edebilir ona istediği programı verebilirim

"Eklentideki xml dosyasini urun yöneticisinden import edin" ne demek :S

4orthfr.jpg

plung NE DEMEK

"Eklentideki xml dosyasini urun yöneticisinden import edin" ne demek :S

ekte zip olarak verilmiş dosyanın içinde .xml uzanltılı bir dosya var , bunu admincp >> Plugin & Ürünler >> Ürün Yöneticisi >> ve an alttaki [Ürün Ekle/Yükle] kısmından içeri alıcaksın bu kadar :victory

Arkadaşım images klasörüne atılacak eklentiyi arapça vermişsin , bizler türkçe kullanıyoruz bilgine . :victory

Arkadaşlar Önceden hide-hack kurulumu yapıcaz diye forumu bir güzel bozuyorduk sonrada tekrar kuruyorduk bir sürü kodla uğraşıyorduk artık bu işkence bitti arkadalar
Tek bir işlemle Hide-hack kurulumu yapıcaz.

HİDE HACK İNDİR

Kurulumu:

Eklentideki xml dosyasini urun yöneticisinden import edin.
Yine ekteki images klasörunun içindekileri kendi ftpnizdeki imagesin içine atin.(resimleri Kendinize göre ayarlayın)

Hepsi bu kadar Arkadaşlar İş bitti.

Konu Sabitlenirse sevinirim.

Bi tşk çok görmeyelim :)
warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttrhgdfherhywery

::...:::paylaşım İçin Teşekkürler Süper Sabır Var Sizlerde Sözüm:/Min And Max Yönetim\

Geri