301’de değişiklik Meclis’e geliyor

ChaMuR

Altın Üye
Reaction score
0
301’de değişiklik Meclis’e geliyor

Türk Ceza Kanunu’nun 301’inci maddesine ilişkin düzenlemede sona gelindi. Değişikliğin önümüzdeki hafta yasa teklifi olarak Meclis’e sunulması bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre Adalet Bakanlığı, 301’le ilgili yasa teklifi üzerinde çalışmalarını tamamladı. AK Parti’nin Pazartesi yapmayı planladığı merkez yürütme kurulu toplantısının ardından teklifin, hafta içinde Meclis Başkanlığı’na sunulması bekleniyor.

Düzenleme önce, Meclis Adalet Komisyonu’nda görüşülecek; ardından da Genel Kurul’a inecek. Değişiklikle, “Türklüğü aşağılama” ibaresi “Türk milletini aşağılama”, “Cumhuriyeti aşağılama” ibaresi de “Türkiye Cumhuriyeti’ni aşağılama” olarak değiştirilecek.

301’inci maddede yer alan “eleştiri amacıyla yapılan düşünce açıklamalarının suç oluşturmayacağı” hükmünü içeren dördüncü fıkranın ise, metinden çıkarılacağı belirtiliyor.

Ntv​

O zaman bunlara oy verenler artık gururla "Ben Türk değilim Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım" diyebilir!

ahahahahaa daha bu başlangıç anam =)

Radyo'cu Nihat Sırdar var bilirmisiniz ? Alem FM'de sabah 07.00 - 09.15 ; akşam 18.00 - 20.00 canlı yayın yapıyor ve orda çaldığı bi müzik var herkesin dinlemesini tavsiye ederim.
Sinan Özen'in parçası..
"Öpsene beni sen Öpsene beni" Kime hitaben çaldığını biliyormusunuz ? Tahmin edin canım =)

halk anayasa değişikliği konusunda boş senede imza attıktan sonra ne gereği var 301 in
bir şekilde zombileştirecekler halkı

"Her Halk Hakettiği Şekilde Yönetilir"

Türk halkı kendi hakettiği yönetimi seçebilecek kadar büyük bir halktır

sen buna gerçekten inanıyor musun?
bu ülkede medya,ab-d, israil tatlı su aydınları kime sahip çıkarsa o seçilir. ab-d,israil çıkarlarına aykırı davranacak bir adamı iktidarı göstermezler, gösterseler de kısa sürede indirirler. son 50 yılımız bunun örnekleriyle dolu.

301e gelince artık tatlı su aydınlarımız, ab-d'ciler,sorosçular vs.vs.. rahat rahat türklüğe ve türkiyeye hakaret edebilirler...

Metalic
Bir insanın inanmadığı bir şeyi söylemesi için gözünü hırs bürümüş olması gerekir.Bunun içinde karşısında tartıştığı konuya vakıf birisinin olması lüzum gelmektedir
Sizlerle Türk halkının kendi seçimini yapıp yapamayacağı konusunda tartışmaya girecek kadar az tanımıyorum bu halkı bilmem anlatabildimmi..!![/B]

301le oynamak bence en büyük gaflettir akpnin gaflet deryasına bir balık daha:S

Geri