3D oyun heyecanı Black Ops ile başlıyor

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Popüler savaş oyunu Call of Duty'nin Black Ops adlı yeni sürümü, üç boyutlu olarak da piyasaya sürülen ilk video oyunu olacak.​

Video oyunseverlerin merakla beklediği haber geldi. Video oyunlarda da kullanılması kaçınılmaz olan 3D teknolojisinin ilk örneği Call of Duty serisinden çıkacak.

Milyonlarca kişinin oynadığı Call of Duty serisinin yedinci oyunu Blacks Ops, 3 boyutlu olarak raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Çıkış tarihiyse 9 Kasım olarak açıklandı.

Oyunun 3 boyutlu versiyonu Xbox 360, PlayStation3 ve PC’lerle uyumlu formatlarda piyasaya sürülecek. Oyunun içeriği aynı. Ancak 3 boyutlu yeni versiyon oyunseverlere farklı bir deneyim vaadediyor.

Firma sözcüleri, grafikler 3 boyutlu olduğu için oyundaki her unsurun ‘tamamen gerçekmiş gibi’ hissedileceği iddiasında; “Ateş ederken yahut koridorda yürürken gerçekten oyunun içinde olduğunuzu düşüneceksiniz” diyorlar.​

NTVMSNBC​

Call Of Duty'de Güzel secenek ama benim beklediğim tabiki CRYSIS2 tamamen türkçe ve tamamen mükemmel efektler,birde ps3 kullanıcıları için Kılzone3 oda Türkçe 3d çıkacak

Desenize savaş yeni başlıyor

SabırsızLıkLa BekLiyorum :w00t:

aynen savas daha yeni balıyor sanırım ve bende de ati 4650 ve 4gb ram var 4 çekirdekli 2.4 ghz işlemci var işallah rahat bir oynanış olur 3d olmasada full hd 106 ekran tv de cabası :D

4 ram çok iyi zaten bende 2 var ben bile endişelenmiyorum.

4650 ise 128 bit olması - olsada hızlı bir kart.1 gb ise rahat oynarsın

3D olayı korkutuyo beni.. yani meraklandırıyo..nasıl olcakmış ki..neler lazım eksta..bi de benim bilgisayar zaten iyi tamam ama damnation mıdır nedir.. öyle bi oyun vardı.. o kasmıştı mesela onu hatırlıyorum..ki o oyunu oynayalı 3 - 4 ay olmuştur çok rahat...
neyse artık kaldırdığı kadar ...
Crysis 2 vardı bi de korkuğum ama sistem gereksinimlerini ilk 2 oyunla aynı diye açıklamışlar...hadi hayırlısı..

3D olayı korkutuyo beni.. yani meraklandırıyo..nasıl olcakmış ki..neler lazım eksta..bi de benim bilgisayar zaten iyi tamam ama damnation mıdır nedir.. öyle bi oyun vardı.. o kasmıştı mesela onu hatırlıyorum..ki o oyunu oynayalı 3 - 4 ay olmuştur çok rahat...
neyse artık kaldırdığı kadar ...
Crysis 2 vardı bi de korkuğum ama sistem gereksinimlerini ilk 2 oyunla aynı diye açıklamışlar...hadi hayırlısı..

valla bende
amd Athlon II X2 2.9 Ghz işlemci
Zotac 1 GB 9800 GT ekran kartı
800 Mhz 2 GB ram var ben endişelenmiyorum sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

sendede çıkmaz muhtemelen

beni endişelendiren tek şey oyun çıktığında vizeler yaklaşmış olacak

3D olayı korkutuyo beni.. yani meraklandırıyo..nasıl olcakmış ki..neler lazım eksta...

şu an tam adını hatırlamıyorum ama bir online yarış oyunu vardı. oyunun ayarlar bölümünde 3d özelliği vardı bu özelliği açında tıpkı 3d dergilerdeki resimlere benzer oluyor ekran.. ihtiyacın iyi bir 3d gözlük ve keskinliği yüksek bir ekran.. sıradan bir ekranın varsa pek etkileyici görüntüler olmuyor. üstelik gözlerinin yorulması da cabası..
tabi bu oyundaki 3d özelliği yeni teknolojiler barındırabilir. örneğin yeni çıkan 3d tv monitörler vs..

çok iyi ama 3d için gözlk falan şart dimi

Geri