3harfli

Hokkabaz96

Banned
Reaction score
0
Bir Gün Köyün Zenginlerinden Bir Adam Atıyla Gidiyormuş Yolda Ayran İçmek İçip Durmuş Ayranı İçerken Yanına Çok Güzel Bir Bayan Gelmiş Adama Kayboldum Yardım Edermsnz Demiş Adam Elbette Kimlerdensin sn Bacım Demiş Kadın Sn Beni Tanımassın!! Demiş Sonra Adam Ata Binmiş Kadın Da Arkasına Adam Kadından Hoşlanmış Sonra Kadının Boynuna Yaslandıgını Görmüş Çok Garip bişi Olmuş Adamın Bogazı Islanmış Arkasını Döndügünde Kadın Cok Garip Bişi Gibiymiş Yüzü Zebaniyi Andırıyomuş Adam Korkmuş Kadına Dirsek Atmış Kadın Attan Düşmüş Adamın Arkasından Tıpqı Köpek Gibi Koşmuş Neyse ki yakalayamamış BEGENDİYSEN + REP LÜTFEN...:confused:

neresını begeneyım bunun XD ilkokula gıden cocuklarda bole hıkayeler uydurabılıyor xD

Kurbanınız olayım yetkililerden biri şu elemanın üyeliğin iptal etsin. Bu ne ya..??!! Kreşe döndü burası!

Birde +rep diyo! Arkadaşımm...Yanlış sitedesin. Buradaki insanlar rep-rup için paylaşım yapmıyorlar, paylaşımcı oldukları için paylaşım yapıyorlar.

kurbanınız olayım yetkililerden biri şu elemanın üyeliğin iptal etsin. Bu ne ya..??!! Kreşe döndü burası!

Birde +rep diyo! Arkadaşımm...yanlış sitedesin. Buradaki insanlar rep-rup için paylaşım yapmıyorlar, paylaşımcı oldukları için paylaşım yapıyorlar.

way beeeee bu kadar sert bır mesaj +rep hakedıor xd

Tabi Bende Bir Gün Sıkışık istanbul Trafiğinde Şahsi Arabamla Giderken Trafiğin Çok Aşırı Sıkışması Ve Vatan Caddesine Gitmek isterken Bir Anda Uzaylı Arkadaşım ; Marvin Beni Aradı Abi Nehaber ? Bende Işınlasana Dedim Beni Vatan Caddesine Işınladı..

Geri