4+4+4

Shawn Michaels

New member
Reaction score
0
4bk0s.jpg

:hhmencool:​

hadi ya normal okuyan olmaz diyorsunuz yani bu mudur

28 Şubat Darbesinin baş aktörü Çevik Bir in emriyle meclise dayatılan 8 yıllık kesintisiz eğitim ucubesine son verilmesini birileri uzun zaman hazmedemeyecek anlaşılan

benim anlamdığım durum bu oalcaksa bu iş velide bitecek veli cocugunu hangi okula gonderecekse cocuk o okula gidecek veli acıktan okutacaksa cocuk oyle okuyacak burada sorun nerde suan zaten durum o ve bir cok kız liseyı okuyamıyor sorunlu olmadığı için nerde yobazlık şimdi artık kızlarda örgün veya acıktan liseyıde okumak zorunda

benim anlamdığım durum bu oalcaksa bu iş velide bitecek veli cocugunu hangi okula gonderecekse cocuk o okula gidecek veli acıktan okutacaksa cocuk oyle okuyacak burada sorun nerde suan zaten durum o ve bir cok kız liseyı okuyamıyor sorunlu olmadığı için nerde yobazlık şimdi artık kızlarda örgün veya acıktan liseyıde okumak zorunda

birileri bu yazdıklarını anlamak istemiyor ustad önceden ilk okuldan sonra okul bile tanımayan kızlar şimdi ilk-orta-lise okuyacak bazı arkadaşlar da bunun adına yobazlık koyacak valla pes

ben olaya yobazlık açısından bakmıyorum,çünki bu yobazlık radikal solcular tarafından o kadar basitleştirildi ki,bazan kendimi bile yobaz olarak görüyorum.

Ancak;
sizlere dindar nesil yetiştireceğiz diye attıkları bu adımın arkasındaki rant miktarından kimsenin haberi olmadığı bir gerçek.Geçen hafta tüm okullara genelge gönderildiğinden ve bu genelge ile bazı okulların sadece ilköğretim(ilkokul) bazılarının ortaokul ve bazılarınında lise olarak yeniden düzenleneceği ve aynı mahallede bu şartları taşımayan okulların öğrencilerinin başka mahallelere zorunlu okul göçü yaşayacağı ve bu işin taşıma ile olacağını düşünürsek hangi sektörün ağzına bir kase organik bal çalındığını anlamamak için dünyanın en güzel gözlerine sahip olmak gerekir :)

Madem namus ve haysiyetinize bu kadar düşkündünüzde,zinayı suç olmaktan çıkaran yasayı hadi sorgulamadınız,geçen yıl binlerce vesika müracaatına tabi olmuş hanımları hiç mi araştırmadınız?

Aslında Tayyip Erdoğan bu ülkenin bu günler için görebileceği en iyi başbakan ve iktidarına sahiptir,sayesinde ordu-polis-adalet ve diğer resmi kurumlar içerisinde aklındakini eyleme döndürememiş bir çok kişiyi bu millet tanımış oldu.Allah'ın dünya üzerindeki en büyük mucizesi bence regeneration yani yenilenme ve arınma olayıdır.Gün gelir tabiat gibi insanlar ve beşeri ilişkiler bu regeneration a tabi olur,Allah bertaraf olanlardan eylemesin :)

Geri