4 silahşörler at taksim :P hh buluşması v2 =)

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0
Taksimde son anda bir hh buluşması yapmaya karar verdik, aceleyle bir cok kişiyi çağırdık ama çeşitli nedenlerle gelemeyenler oldu, bizde toputopu 4 kişiydik :p

DSC00260.jpg
DSC00257.jpg

DSC00261.jpg

imgx2.jpg

ee topsuz resim olmadan olurmu : D
kısa günün karı des'e oldu biricik zippo'mu gasp etti , yeni bir buluşmada görüşmek dileğiyle sevgiler,

[ Soldan ; revolation , DeSaNtRaLiZaSYoN , WiLdBoy .. ]

DSC00264-2.jpg

4 kişiyse gene ii.
onu yapamayanlarda war.
fe:ben :(

güzeL bi buLuşma oLmustur umarım :)

4 kişi de az sayılmaz =)

Adam olana cok bile : ))

len o zippoyu carptırdıysan yenı bırını alırsın benım carpmam icin :E dünde benım emektarı arkadas carptı yerıne dandik bişi bırakmış..

=) güzel oldu valla. ne zamandır hava alamıyordum. ev-iş-forum... ev-iş-forum...

rutin hayatıma biraz renk geldi =)

deer'in yanına gidecektiq ama olmadı yaff! ama gene buluşacağız. ormanda mangal yapacağım sizlere... herşey benden siz çağırdığım zaman gelin yeter. bide voleybol topu lazım olacak. st gelirse bu açığı kaparız eheheh

iyi vakit geçirmişsinizdir umarım. gerçi eğlenmiş gibi görünüyorsunuz. :D

eline sağlık reactor.

iyi vakit geçirmişsinizdir umarım. gerçi eğlenmiş gibi görünüyorsunuz. :D

ıı eglenmıssınızdır gene ne guzel..:(:(

lem ankaralılar bı uyumayın allasen bıde bız bulusalım yaffu..:biggrin

react0r saçları erken dökmüşüz..yok yok alın biraz genişmiş pardon ben yanlış görmüşüm :p

güzel bir buluşmaydı ancak react0r ile ben erken çıkmak zorunda kaldık malum yarın memlekete gidiyorum hazırlık yapmam lazımdı.

buluşmaya damgasını vuran olay des ile react0r'un zippo kavgası oldu =) bu kavgadan des galip çıkarak zippoyla beraber samsun'a uçtu =)

revolation(okan) ile tanıştığıma da memnun oldum. güzel bir gündü

yurttayık bizde giderken haber eden bi kul yok :)

ule zippo ne güzel bişeydir öle muahuauhah :]

smod ağzını topla yoksa keserim bi tarafını :p
revo ne kadar sakin bi insandır öle çok sevdim kendisini :]
wild la zaten aynı bölümdeyiz okulda

WiLdBoY' Alıntı:
güzel bir buluşmaydı ancak react0r ile ben erken çıkmak zorunda kaldık malum yarın memlekete gidiyorum hazırlık yapmam lazımdı.

buluşmaya damgasını vuran olay des ile react0r'un zippo kavgası oldu =) bu kavgadan des galip çıkarak zippoyla beraber samsun'a uçtu =)

revolation(okan) ile tanıştığıma da memnun oldum. güzel bir gündü

=) ty bende çoq memnun oldum. eski üniversite arkadaşlarımla bi foruma taqılırdık (öğrenciydik o zaman)... bigün reelde tanışalım dedik o gün - bu gündür bi çoğu ile görüşürüz. yani sanaldan reele dost çıkmaz lafı bence çok yanlış. valla en güzel dostluklar sanaldan reele dönenlerdir...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
ule zippo ne güzel bişeydir öle muahuauhah :]

smod ağzını topla yoksa keserim bi tarafını :p
revo ne kadar sakin bi insandır öle çok sevdim kendisini :]
wild la zaten aynı bölümdeyiz okulda

valla desi çoq merak ederdim. gerçekten ii biri. fazlasıyla (1 ton fln) ii...

zippoyu aldı ama önümüzde ki maçlara baqacağız :eek:ha

bi dahakine sizi mangala görüreceğim. desi de kenelerin önüne atıp kaçarız ehehehe

Geri