4 tarama motorlu Japon antivirüs: Coranti deneyin

ozgurbilge

New member
Reaction score
0
4 tarama motorlu Japon antivirüs: Coranti 1.2.3 mutlaka deneyin

Türkiye'de ilk !

coranti-2010-anti-virus-anti-spyware.jpg

gui_main_page.jpg

VB100-Dec2010.gif

VIRUS BULLETIN ÖDÜLLÜ

a46e3f36e5bb1c22d8b7dc5df4ab1b7c.jpg

4 farklı ve etkili antivirüs-antispy tarama motoru kullanır.
4 kat güvenlik sağlar.

img-engines.png

Direkt Link TIKLA & İNDİR

© Coranti Inc. Yokohama, Japan
Detaylı Bilgi için:For the Ultimate protection against security threats | Coranti
Twitter: Coranti (corantinews) on Twitter
Facebook: Coranti | Facebook

Not: Coranti'de kullanılan Lavasoft Antivirüs Vipre Antivirüs motoru ve veritabanlarını kullanmaktadır.

coranti: pc deki virüsleri garanti temizler =)

sloganıda yaptım =)

denemek lazım.

teşekkürler...

Japonlar yaptıysa tammdır kanka. = D

İyiymiş denemek lazım da motorları iyi seçmek gerek :) G-data gibi olucak sanırım bu da inşallah kasma yapmaz :001_cool:

:D mesela ornek avira norton kaspersky

Manyak olurdu değil mi? Bitdefender+Norman+Lavasoft Ad Aware+F Prot yerine Avira+Panda+Norton+Kaspersky.

Arkadaşlar Avira+Panda+Kaspersky'nin bulamadığı virüsü (E-kitap içine worm gizlemişler) bu program buldu inanın şaşırdım.

Manyak olurdu değil mi? Bitdefender+Norman+Lavasoft Ad Aware+F Prot yerine Avira+Panda+Norton+Kaspersky.

Arkadaşlar Avira+Panda+Norton+Kaspersky'nin bulamadığı virüsü (E-kitap içine worm gizlemişler) bu program buldu inanın şaşırdım.

eee japon teknolojisi olacak o kadar...

ayrıca link ver de gözümle bi göreyim.

Arkadaşlar Avira+Panda+Norton+Kaspersky'nin bulamadığı virüsü (E-kitap içine worm gizlemişler) bu program buldu inanın şaşırdım.

Aslında buna ticari yönden baktıgımızda önü çok açık bi pazar düşünsene paket program yapıcaklar motorları kullanıcı kendisi seçicek :thumbup: sen istediğin firmanın motorunu alıp ekliycen :) avira+norton+bitdefender+panda guzel bi seçim olabilir serial arama olayını başka boyuta bile taşıyabilirler :durdurun

iyi güzelde bunun hiç bi şeyi çalışmıyo ki. bendemi sorun var acep
Kardeş aktif olması lazım programın. Arayüzde "Disable" yazan yerlere tıklarsan ilgili kısım/motor/özellikler "deaktive" olur anlamında yazıyor o yazı. Deaktive etsen bu kez de aktive et uyarısı yazması lazım.

eee japon teknolojisi olacak o kadar...

ayrıca link ver de gözümle bi göreyim.

Kardeş vallahi Peygamberler Tarihi adlı bir e-kitap dosyası vardı bilgisayarımda onda worm buldu. Daha önce bu pc'de test ettiğim ve tam tarama yaptığım Kaspersky 2010, 2011, Panda, Avira bulamadı bu dosyada bir şey ama Coranti sildi dosyayı. Keşke o an caps alıp paylaşsaydım.
Sanırım 4 motorun avantajı oluyor bu. Neyse siz de deneyin inşallah denemekten bir zarar görmez ve hatta memnun olursunuz.

Aslında buna ticari yönden baktıgımızda önü çok açık bi pazar düşünsene paket program yapıcaklar motorları kullanıcı kendisi seçicek :thumbup: sen istediğin firmanın motorunu alıp ekliycen :) avira+norton+bitdefender+panda guzel bi seçim olabilir serial arama olayını başka boyuta bile taşıyabilirler :durdurun

Hakikaten güzel fikir bence de güzel olurdu ben Avira+Panda+Bitdefender+Kaspersky hiç de fena olmazdı.

vallaha suan kı bu motorlarla pc yuklemeyı hayatta dusunmem nıe dıyıceksınız cogunlukle bu motorlar saten bellı baslı pc nın anasını aglatan motorlar :D onun ıcın deyemz ama saglam motorlar olsaydı serı hemde calıskan ısler degısırdı

BitDefender Antivirüs; ICSA Laboratuvarları, Virus Bulletin, Checkmark, ChechVir ve TÜV tarafından onaylı bir tarama motoru kullanır.
Bugün Bitdefender motoru kullanan bir çok program var piyasada kötü olsa kullanmazlardı. G-data, Bullguard, Auslogics, eScan, Acronis gibi...

Ayrıca Norman Malware Cleaner de etkili ve zengin temizleme özelliği ile uzmanlarca kullanılıyor. Adaware de yılların köklü Antispyware yazılımıdır bilenler bilir. Yani zaten o andığımız süper firmaların bileşimi bir program hem çok pahalı olur, hem de bence onlar ticari kaygılar, aralarındaki yarış ve prestij gereği böyle bir şeye izin vermezler.

boş ver arkadaşım emegine saglık ben kullanıyorum gayette memnunum
aynen virüsleri kaçırmıyo ve pcde kasmada fazla yok
ben avira kullanıcısıyım corantiyi kurunca aviranın bile nekadar virüs kaçırdıgını gözlemledim
tavsiyem kullanın pişman olmassınız

doğu mallerından sakınımıom orjinali varmı

asquare kaspersky avira varken isterse 50 tarama motoru olsun hikaye hepsi...

Başlıkta deneyin dedim zaten arkadaşlar belki beğenir ve kullanırsınız dedim. Bu arada kampanyası ya da daha uzun süreli trial'i varsa paylaşacağım. İlginiz için teşekkürler.

Geri