500 gb verim giiti yardım lütfen

suvidon

New member
Reaction score
0
500 gb lık bir harici hardiskim var kart okuyucusuna 2 gb lık bir hafıza kartı tatktım. HArici harddiski kapatıp açınca sadece 8 gb lık bir H: sürücüsü geldi ekrana diğer tüm sürücülerim ortadan kayboldu. Biçimlendirmemi istedi biçimlendirdim.Ve arşivim yokoldu su an sadece 8 gb lık kullanım alanı veriyor bana harici harddik.Tüm verilerim kayboldu. YArdımınıza çok ihtiyacım var tüm emeklerim gitti.Şimdiden teşekkürler.

dosya kurtarma programlarını dene kurtarabildiğini kurtarır... misal;

Acronis Recovery Expert

saolun ilginiiz için.Anlamadığım 8 gb lık tek başına ortaya çıkan bir sürücüyü biçimlendirdim.Diğer 492 gb ı ellemedim fakat erişmiyorum. Tekrar biçimlendirirsem erişebileceğim ancak ama arşivim olmadan tabiki:(

Easy Recovery Professional adında bir kurtarma programı kullanabilirsin.

arşivine üzüldüm.Haricilerin kötü yönüdür bu. Çok hassaslar.
özellikle sert darbelerde (düşme gibi) anında tüm veri siliniyor.

hardşkşne format at biçimlendir tamamını hardiskini 2 ye bül kurtarmakistedigin bölümün 2gb eksik olsun recover my files-adlı programı çalıştır tabi çalıştırmadan önce şifresiyle kurmayı unutma :d internette bu tür programları kolayca bula blirsin çalıştırdıktan sonra kurtaracagın hardiski
işaretle programdan çalıştır harddiskin şimdiyekadar üstüne ne yazıldıysa hepsini buluyor bulunan dosyaları öbür hartdiskine koplala öbür harddisk bu bilgilerialcak kapasitede olsun
kesinlikle çalışıyor ben hep öyle yapıyom bilgilerin yarısını kurtarabiliyosun ama yinede büyük hard diskler için az degil tamamını da kurtarabilirsin ama ikinci bi hard diskin olması lazım kao bolan bilgileri alacak kadar büyük bu arada kurtarmak istediginiz hard diske kurtarmaişlemi boyunca boş olsun birşey yüklemeyin yardımım olursa sevinirim mesajımı takip edemeyecegim by

Kardeş kendine ve buldugun programlara guvenmiyorsan guvenemiyorsan daha dogrusu halen garantisi varsa aldıgın yere gotur ve hiç bir kullanıcı hatası olmadan verilerinin birden ortradan kayboldugunu sole verilerinin cok önemli oldugunu felan filen orası sana kalmış soyle onların teknik servisine ver onlar uğrassınlar en olmadı urasırım diosan dava acarsın verilerim sole verilerim bole diye tazminat alırsın:D:D

kardeşim geçmiş olsun işallah düzeltirsin...
benimde 750 gb lık bir harici hardiskim var öyle bişey olsa , arşiv gitse kafayı yerim herhalde...

Arkadaş yardım bekliyor sense sidik yarışına giriyorsun kimse seninkinin kaç GB olduğunu merak etmiyor.

qeÇmiş oLsun..

kardeş iki gün önce 250 gb lık bir diskim aynen dediğin gibi silindi disklere erişim yoktu partition recovery programlarıyla msdos tan geri getirdim üstelik bi mb bile eksik olmadan istersen bu konuda yardımcı olabilirim özelime msj atarsın

valla olur bööle seyler, sineye cekmek gerekir bazen

Geri