5mb'lık mp3'ü 500kb-1mb'a düşürtme hemde kesip biçmeden (anlatımlı + program)

madrax

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bunları bilenlerin yanında bilmiyenler büyük çoğunlukta;
İlk önce verdiğim linkten programı indiriyosunuz

LINK : http://rapidshare.de/files/22717228/bpmp3v40.rar.html

Sonra o programı kurduktan sonra açıp mp3 optionstan masaüstünü seçip okeyledikten sonra yukarıda mauseyi üstüne getirdiğin zaman açılan pencere(MENU) var orya gelip add files'e basıp istediğin mp3'ü seçtikten sonra Convert'e basıyoruz 3-5 sn sonra masaüstüne o mp3'ün waw hali geliyo
örnek:4 mb'sa 38 mb oluyor;
Sonra bir daha menuye gelip remove all diyip bu sefer masaüstüne gelen waw'ı seçip mp3 options'a girip ayarları aşağıdaki gibi yapıyoruz;

Preset:NONE
Sampling Frequency:48.000 Hz
Channel Mode:Mono
Gelelim işin temel noktasına;
Current Bitrateyi 320 kb den 8 kb'a kadar değiştirebilirsiniz burası mp3'ün mb'ını düşürecek temel nokta dikkatlice ayarladıkça mp3 lerinizi telefonda dinleyebilirsiniz bozulmadan ben genelde orayı 32 kb ayarlıyorum telefona atıyorum iyi bozulmadan çalıyor...

Bu İŞten Anlayanlarin Yorum Yapmalarini Bekleyecem.

ya dostum remove all dedikten sonra hiç bişi açılmıyoki bi yardım etsen lütfen!!!

MP3 ü amr yapmakla aynı kapıya çıkıyor.. Bu sadece zahmetli hali.. Bu şekille adı MP3 kalır, ama ses kalitesi eminim ki düşecektir, çünkü başka şekilde boyutunu küçültmenin imkanı yok.. KALİTE ve BOYUT doğru orantılı..

bencede WARTOX haklı nassıl olabilir kalite düşmeden zati kalite düşerse mp3'ün bir anlamı kalmaz

Kalite düşmeden mp3 kısalmanın imkanı yoktur.(Şu an için)
Zaten mp3 müziğin sıkıştırılmış halidir.

kardeş ben olayı dediğin gib yaptım ve kalite bozuluyor kalıte bozulmadan mp 3 kuculmez hem benım kucultmeme gerek de yook zaten 1 gb hafıza kartı kullanıyorum

arkdas sogal

tosuncukk' Alıntı:
kardeş ben olayı dediğin gib yaptım ve kalite bozuluyor kalıte bozulmadan mp 3 kuculmez hem benım kucultmeme gerek de yook zaten 1 gb hafıza kartı kullanıyorum
niye geziyon mademse burda hava atmana gerek yoqq bende de var 1gb ben diyomuyum.....:) :) :) :)

üstatlar bu tür prg. ların yaptığı tek şey digital sesi mono ya cevirir ve ses kalitesi düşer yani prg. yaptığı mucize bişi yok
yine paylasım yapan arkjadaş sa teşekkürler

ewet ama 4 mb lık dosyayı 2mb yapıorm telefona 2 kat daha fazla şarkı atabiliyorum bence çok kullanışlı br program o kadar da düşmüyor kalitesi

kardeşim ellerine kollarına sağlık,bu program acayip işimi görecek.Denedim ve 3 Mb lik şarkıyı 1 Mb ye düşürdü ve ses kalitesinde hiç bir değişiklik yok.Paylaşımın için çok tşkler.Gerçi daha telefona atmadım ama vinamp ta çalıyosa Telefondada S.S. Kanunlarına göre eli mahkum çalmaya.Eywallah :d

kardes bana da amr ye cevirmenin uzun yolu gibi geldi ama yine de saol paylaşim icin

arkadaşlar denildiii gibi kalitesi düşcek ama
bunu telefonda dinlerken anlayamıosunuz zaten o yüzden bişey farketmez pek
pcde dinlerseniz boyut indikten sora daha net anlarsınız
ama 1gb warsada doldurun normalini tabi=)
benim 64mb=( buna benzer bi yolla atmıştım bi kac tane

kaliteyi düşürüyo ben mp3 sitesi için yer kaplamasın diye yapıyodum 20 mhz ye kadar düşürüyo ama anlaşılır bi düşüş deil bnm yaptııım yine belli olmuyodu ama bukadar düşüren bi prgramda heralde şu yarışmalarda müzii editleyip kim olduunu bulma oyununda çıkan ses çıkar eğleniriz aslında :D

yya ben inndirecem zaman hep lin k patlakluyo,

Geri