64-bit PC'ler için daha hızlı bir Firefox!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

64 bit işletim sistemi kullanıyorsanız, Firefox'un bu mimarideki makineler için optimize edilmiş sürümü olan Waterfox ile bir miktar performans artışı sağlamanız mümkün.

Projenin tanımına göre Waterfox, yeni bir donanım üzerinde sayfaları 32-bit Firefox'dan daha hızlı yüklüyor ve sisteminizin tüm potansiyelini kullanıyor. Waterfox web sitesine göre 64-bit tarayıcı, hız testlerinde de 32-bit sürümünü geride bırakıyor. Tüm Firefox eklentilerinin desteklendiği, Flash, Java ve Silverlight'ın 64-bit sürümlerinin bulunduğu, eklenen notlar arasında.

Firefox 9'un yayınlanmasının ardından 9. sürümü yayınlanan Waterfox'u aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Waterfox'u kullanabilmek için Visual C++ 2010 Redistributable Package'ın (x64) sisteminizde yüklü olması gerekiyor. Bu paketi de aşağıdaki bağlantıda bulabileceksiniz.

İndirin: Waterfox 9

Süperr... Arayıpta bulamadığım olay şansıma gezerken denk geldim... yeni pc aldık lanet ettirdi ie kendinden... firefoxta tam desteklemiyor 64 ü bu süper oldu...

deneme amaclı kurdum bakalım pek bir fark yok şimdilik :)

tek pencere acık upload sitesi, farkı görün artık :D

Ben eski firefoxdan memnunun bende onlarca site açıklmış haldeyken bile sadece 136.000 K kullanıyor

Geri