6630 u 6630 ME(Music Edition) a Çevirmek.

MeLancoLy

New member
Reaction score
0
6630 u 6630 ME(Music Edition) a nasıl çevirebilir yardımlarıızı bekliyorum.

şimdiden saygılar.

avantajı telefon işlemleri hızlanıyor orjinal müzik player yükleniyor video kaydı bozulmaları ortadan kalkıyor yüklenemeyen bazı programlar yüklenebiliyor.fakat bazı mp3lerde takılma olabiliyor

kardeşim ben müsic edition yapmak istiyorum nasıl yapabilirim?

bu çok zor bir ameliyat ancak bir mucize olursa belki...

nesi zor yaz bakiim google ya 6630 u 6630 me yabmak die bak bakiim yah zormumuş bn 14 yasındayım ve yapalı 1 sene oluo sadece me diil daa bi çok özellik eklendi yeni zil sesleri kamera daa net n70 in musixc playeri de varrr daa hızlı çalışıo ve 2 gb lik kart kaldırıo bnde su an 6630 me de 2 gb kart takılı 1.6 gb dolu 173 tane uygulama yuklu

yani anlicaan işin mucize ile alaksı yokkk artık önüne gelen me yapıyo hiç beceremessen telefoncuya götür 15 dakkalık iş yane ben sahsen yabtım çok da memnunum ayrıca çok da basit

ßiLdiim kadaRıyLa cok qüveniLir ßi i$Lem diiL ama Nokia fiRmasına ba$vuRuRsan ßazı teL. fiRmaLarına yaptıkLarı 6630i den aLaßiRsn. ME den daha ii ßnce ;D

kardeşim madem o kadar kolay bana bi yardımcı ol lutfen ya msn adresını falan werde ordan görüşelim lütfen yha..... hatta ben wereyimde eklesene walla ihtiyacım war we cok zorlandım bi sürü işlem gerekiyo... beni ekle lütfen..

nesi zor yaz bakiim google ya 6630 u 6630 me yabmak die bak bakiim yah zormumuş bn 14 yasındayım ve yapalı 1 sene oluo sadece me diil daa bi çok özellik eklendi yeni zil sesleri kamera daa net n70 in musixc playeri de varrr daa hızlı çalışıo ve 2 gb lik kart kaldırıo bnde su an 6630 me de 2 gb kart takılı 1.6 gb dolu 173 tane uygulama yuklu

yani anlicaan işin mucize ile alaksı yokkk artık önüne gelen me yapıyo hiç beceremessen telefoncuya götür 15 dakkalık iş yane ben sahsen yabtım çok da memnunum ayrıca çok da basit

Adam yapa bilirmiyim diyor sende çok kolay diyorsun söylede yapsın o zaman KAMİL Dengesiz dengesiz konuşma adama yardımcı ol oluyorsa eyer hadi bakalım bekliyorum:vur:vur

namesis pc suite adlı programı kur bilgisayarına 6630 me productını gir sonra nokia software update ile yazılımını güncelle kolay gelsin

kardeşlerim anlayan biri şuraya msn adresini yazsın da ordan goruselim en iyisi yaw....

Adam yapa bilirmiyim diyor sende çok kolay diyorsun söylede yapsın o zaman KAMİL Dengesiz dengesiz konuşma adama yardımcı ol oluyorsa eyer hadi bakalım bekliyorum:vur:vur
al o zaman işde açıklıorm

http://www.nokia.com.tr/A4473383 yükle bu pc suıte prosudur

pc ne burdan http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm " Nemesis Service Suite " programını (açılan sayfanın sonunda "Nemesis Service Suite Beta 1.0.38.7" diye yazıyo) indir ve kur bu pro yu aç sağ üst kösede mercek olan yere tıkla orda phone info olması lasım ona tıkla scana bas eğer telefonu pc ye basarılı bi şekilde bağladıysan yazılar geljek bu yasıların içinde telefonun seri nosu ve versionu geljek eğer gelmiosa telefonu bağlamanda bi hata var demektir yha da telefonundan tuş kilidi ni aç : kapalı olmasın snra flash yazan yere tıkla ve gene scana bas

0527814 TURKEY MUSIC LIME GREEN
0527815 TURKEY MUSIC RUSTIC RED
0529310 TURKEY MUSIC ALUMINIUM GREY

telefonuna hangisi uyumluysa onun sadece numarasını kopyala ( önemli deil ama ben rastgele yabtım) kopyaladıktan snra phone infoya gene tıkla scana bas bu sefer sağ tarafta ki product code kısma o numarayı yapıştır ve yanındaki enableyi ilşaretle ve azcık altındaki writeye bas 10 sn bekle ve flasha gene bas scan yab programı kapat telefonunu kapat ve aç SARJI FULL OLMASINA RAĞMEN YİNE DE SARJA TAK YOKSA TEL GÜME GİDER snra en üst linkten indirip kurduğun pc suteye gel o proyu aç vee yazılım güncelleye tıkla telefonun üstünde biras snra local mode fln yasması lasım sakın elleme 15 dakka dursun o öle yazılım güncellemesi sırasında kapanıp açılcak kendi kendine sakın elleme normaldir 15 dakka snra telefonun hazııırrrrr *#0000# yaptığında telefonun versiyonu v.6,03,40 ise işlme basarılı demektir

inanmayanlara sesleniom oldumu şimdi söledik işde nooldu kamil:D:D:D:D:D

heyyy aalooo azcık tşk bi yardım boşuna mı emek harcadım ben burayaü

Geri