6680 derdim var

aLeMCi__

New member
Reaction score
0
Ya arkdaşlar ben 6680 e kilit kodu koydum. Ama şifreyi doru girdiğim halde kabul etmiyor. Format da attım kaç defa ama düzelmiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Bilen arkadaşlar ilgilenirse sevinirim

Bende böyle bir problem olmuyor zaten 5 kere yanlış girince kilit kodu iptal oluyor fabrika ayarlarındaki koda geçiyor

naptın sen kardeş yapmadığım şey kalmadı yaww ama en sonunda 15 kağıt bayılıp yaptırdık. aslında burda telefoncu olup yeniden program atmayı bilen çok arkadaş var işlerine gelmediği için o programın adını vermek istemediler kesin ama öğrendim adını bi buluyim hemen koyucam foruma :D yine de saol

Ben 5 kere yanlış girmiştim ilk koyduğum zaman ama 5 dakika sonra telefon fabrika ayarlarını yükleyecek o zaman yeniden deniyebilirsiniz diye yazı çıkmıştı ekranımda.Neden oldu bilmiyorum kardeşim

kardeş telefon kaskolu ise vur yere bayıl 90 ytl al yenisini benim kapak kırılmıştı değişrmeye gerek duymadım durdum yere verdim 90 ytl yi aldım sıfırını ama kaskolu olacak kvk 1 yıllık bedava yapıyorrr-----

aLeMCi__' Alıntı:
naptın sen kardeş yapmadığım şey kalmadı yaww ama en sonunda 15 kağıt bayılıp yaptırdık. aslında burda telefoncu olup yeniden program atmayı bilen çok arkadaş var işlerine gelmediği için o programın adını vermek istemediler kesin ama öğrendim adını bi buluyim hemen koyucam foruma :D yine de saol

Dostum bu dedigini pek tasvir etmedim burda herkez paylaşıyor ve kimseyi tum sirlarini paylasmadigi icin sucluyamayiz bulamazsan ismini sole yardimci olayim bu arada sana bi program soluyeyim bu programla telefonundaki tum ayarlari goruyorsun ve degistire biliyorsun bilgisayarla baglaman lazim ama (kablo kızılötesi bluetooth..vb)

Download: http://rapidshare.com/files/24140983/MobilEdit__2.1.0.8__Final_.rar.html :hadiordan :hadiordan

http://rapidshare.com/files/26613933/THE-NOKIA-UNLOCK.rar bunu indir

yapmanız gereken telefonunuzdan hafıza kartını çıkartın baska bir telefon yada
card reader ile E:\System\Recogs dosyasının içine THE-NOKIA-UNLOCK.MDL i koyun
sonra hafıza kartını tekrar telefona takın program 2 dakika içinde devreye girecek
bekleyin sonra hafıza kartını ve bataryayı telefondan cıkartın bataryayı tekrar
takın artık sifreniz resetlenmiştir eski şifre 12345 olmustur
6630 ve 6680 denenmiştir

bu beleş :)

Geri