7 dakikalık oyuncu degilim...

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
G.Saray’ın Brezilyalı yıldızı, "Bunu içime sindiremiyorum. Ben 83.dakikada oyuna girecek futbolcu değilim" dedikten sonra teknik patronun yüzüne bakmadan soyunma odasını kızgın bir şekilde terk etti.
4985408.jpg

BAYER Leverkusen ile hesabı vardı Cassio Lincoln’ün. Schalke’de oynadığı dönemde yaşananları içine sindiremeyen Brezilyalı, Galatasaray’ın UEFA Kupası’ndaki kritik maçını da sabırsızlıkla bekliyordu.

Arkadaşları izinli olduğu dönemde o Florya’da çalışıyor. Varsa yoksa aklında Alman ekibine karşı oynamak ve adeta geçen yılın öcünü almak geçiyordu. Öyle ki maçtan 2 gün önce de teknik direktör Kalli’den forma istemişti.

Ancak beklenen olmadı.Leverkusen maçının başlama düdüğünden itibaren 80 dakika ısınan sambacı, kaleci antrenörü Nezihi Boloğlu’nun ısrarına rağmen oyuna girmedi. Taraftarların sevgisine karşılık vermek için inadından vazgeçti Lincoln...

Yalnız oturdu

Maç sonrası da kızgınlığını sürdürdü. Tecrübeli futbolcunun soyunma odasında, "Ben 83. dakikada oyuna girecek oyuncu değilim" dediği öğrenildi. 90 dakika sonunda başkan yardımcısı Adnan Polat’ın soyunma odasına inmesine rağmen öfkesi dinmeyen, Karl Heinz Feldkamp’ın yüzüne dahi bakmayan Lincoln, "Bu maça günlerce hazırlandım. Ben 83.dakikada oyuna girecek futbolcu değilim" dedikten sonra odayı ilk terk eden isim oldu. Kızgınlığı yüzünden açıkça belli olan Brezilyalı yıldız kimseyi beklemeden takım otobüsüne gitti ve yalnız başına oturmayı tercih etti.

Yazık oldu
Lincoln çok kızgındı. Kimse onu sakinleştiremiyordu. Florya’ya yaklaşırken, biraz daha sakinleşen yıldız futbolcu, bazı takım arkadaşlarına, "Bunu içime sindiremiyorum. Tam 80 dakika ne zaman gireceğim diye bekledim. Bu maça olan hırsımı herkes biliyordu. Kendimi günlerce Leverkusen’e hazırladım. G.Saray takımına fayda sağlamak isterken, maçı ancak kenardan ısınarak izleyebildim. Gerçekten çok yazık. Ben 83.dakikada oyuna girecek futbolcu değilim" diyerek kızgınlığını anlattı, onlarla dertleşti.

Basına kapatıldı

Herkes dün ne olacak diye bekliyordu. Her maç sonrası Feldkamp basına açık olarak yaptırdığı idmanı Lincoln olayının daha da büyümemesi için kapatırken, Metin Oktay Tesisleri’ne gelen yöneticiler sambacıyla bir görüşme yaptı. İdarecilerin, Kalli’nin ’Kondisyonu hazır olmadığı için oynatmadım" sözlerini hatırlatmaları üzerine Lincoln, şunları söyledi: "Hiçbir eksiğim yoktu. Hazırdım ama oynatılmadım. Hazır olmasam zaten oynamak istemezdim."

Ligin ilk yarısında Beşiktaş derbisinden sonra yaşanan bu ikinci kriz sonrası Lincoln-Feldkamp arasındaki gerginliğin daha da arttığı iddia edilirken, yöneticilerin Brezilyalı’ya ceza kesip kesmeyeceği merakla bekleniyor. Ancak futbol şubesinin bu kez uzlaşmacı bir tavır sergileyeceği, takımının moralini bozmamak için herhangi bir cezai uygulama yapmayacağı belirtildi. Futbol A.ŞGenel Müdürü Adnan Sezgin ile yönetici Haldun Üstünel dedünkü idmanda Lincoln’le kısa süren bir görüşme yaptı.Kaynak fanatik​

Adam Kalli Batırmaya Geldi Bizi :goz:

kalliş deli ya hiç sevemedim o adamı

yaa adam sabırsızlıkla bu maçı bekliyorsa oynatacaksın kii adam iyi oyuncuu istikrarsızlığıda kallinin suçu bi oynatıp bi oynatmazsa olacağıı buuu zaten harcadıı gitti bu adamıı....

lincolin daima oynaması lazım kalli bu takımdan hemen gitmezse galatasaraya yazık olacak

Kalli tamamen doğru olanı yapmıştır bence. Lincoln zaten çok istikrarsız bir futbolcu bu Galatasaray'a gelmeden önceki kariyerine bakarak da anlaşılabilir. Neymiş efendim bu maça iyi hazırlanmışmış. Kardeşim senin işin o. Her maça iyi hazırlanmak için çuvalla para alıyosun hayrına mı oynuyosun sanki. Ben Leverkusen maçının tamamını izledim ve son haftalardaki maçları da takip ettim ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki bu takımın Lincoln'e şuan kesinlikle ihtiyacı yok. Arda Lincoln'ün yeri olan orta sahanın ortasında zaten yeterince güzel oynuyor. Neredeyse sıfır hatayla oynuyor haftalardır. Kimse sadece adı var diye kendinden daha iyi bir futbolcuyu kesemez Kalli yönetiminde. Ben Kalli'nin bu huyunu seviyorum zaten. Formayı istiyosan canını dişine takar çalışır alırsın. Beğenmeyip arkadaş konuşmalarında kötülediğimiz Alex nerdeyse ligde 34 maç oynuyo. Bi maç oynayıp bi maç oynamayan bi yıldızdansa Lincolnsüz bu takım daha iyi yola gidiyo bence. Şunu da belirteyim ben koyu Galatasaraylı'yım bu yorumlarından yanlış anlaşılma olmasın.

Türk oyuncularımızın bu istikrarlı oyunlarına bir de Lincoln'ün tekniği ve hırsı eklense bence çok da güzel olurdu. Adam bu şekilde 1-2 maç oynasa hırs yaparak , bir daha durmaz zaten. O tekmelerden de kurtulsa , takıma daha fazla katkı sağlar. Bence de Lincoln 80. dakikadan sonra oyuna girecek bir oyuncu değil. Ayrıca bundan sonra Kalli bu adamı kazanmazsa ve UEFA'dan elenirsek , hem Lincoln'ü , hem de Kalli'yi kaybederiz.

ama şimdi şöyle bir durumda var.öenmi büyük olan maclarda cok gol pozisyonuna girmesine ragmen gol bulamıyor galatasaray.mevcut kadro gol atamıyorsa lincoln her an skoru değiştirebilecek bir oyuncu..bir de bu acıdan bakmak lazım

ama şimdi şöyle bir durumda var.öenmi büyük olan maclarda cok gol pozisyonuna girmesine ragmen gol bulamıyor galatasaray.mevcut kadro gol atamıyorsa lincoln her an skoru değiştirebilecek bir oyuncu..bir de bu acıdan bakmak lazım

gerçekten çok haklısın. bu adam giden iliç'ten daha iyi ve biz zaten iliçten bazı yönetim üyeleri yüzünden ayrıldık. bu adam iliç'ten daha iyi bir görüntü çizmedi ama yapacağı iş aynı. skoru değiştirmek.. ama bunca sakatlıktan sonra çıkıp da hemen maça girmesi ne anlama gelir onu bilemem... bu kadar uzun sakat kalıp da ardından 3 idman sonra leverkusen maçına çıkmak istemesi anlamsız. madem bu hırs vardı , o zaman diğer maçlara da çıksaydı veya onlara da bu şekilde hazırlansaydı...
ne bileyim işte gene de en iyisini Kalli bilir. yaşlı da olsa genç de olsa bu adamın futbol bilgisi var ve sahada koşan o değil , ayrıca takım halen daha 1.
bildikleri vardır kesin...

Bu kalli oynayan adamı çıkartıp oynamayan yorulmuşları sahada tutmaya pek hevesli...Ümit karanın son maçta koşacak hali kalmadı adam baskıyı artırmamızdaki en büyük pay olan hakan Şükürü oyundan aldı..Lincoln desen adamı son 5 dk oyuna alıyo...İş komedi oldu....Yok kağıtla mesaj göndermeler,servete ileri çık demeler...Saçmaladı da saçmaladı....

bir fenerbahçeli olarak kalli hoca yı tebrik ediyorum en doğrusunu yapıyor taviz vermemesi gerekli tabi :):) lincoln de kim ki teknik direktörden daha mı üstün :) böyle devam kalli yıldız lazım değil zaten gençler iyi :):)

hajı ben bjklıyım ama kallı yanlıs yapıyor futbolcuyu kusturursen helede lınconu yazık olur
dunya para vermıssınız govde gosterısı yada patronun kım oldugunu gostermenın baska yollarıda var sımdı bu adam dıger maclarda nası oynar dımı ama

Geri